Kép forrása: pcguru.hu

Robbanó minyonok – A minyonokat felrobbantják, ugye? [Társalgó]

A rendkívül népszerű társasjáték folytatásában most nem a cicák, hanem a minyonok robbannak, de a szórakozás így is garantált.

Volt idő, amikor minden egy Kickstarter-kártyajátékról, valamint a folyton felrobbanó, szivárványt hányó cicákról szólt, akik bevették maguknak nemcsak azok szívét, akik addig is figyelemmel kísérték a társasjátékok és fillerek világát, de azokét is, akik korábban maximum a Monopoly-Gazdálkodj okosan!-Ki nevet a végén? szentháromságban nevelkedtek. Nos, az évek telnek, új trendek és ötletek jönnek, de van, ami marad. Ezúttal a robbanás az, ám a cicák helyett most a minden lében minyonok kapják a főszerepet. 

Nincs nagy sztori, csak egy közepesen kis doboz, nagyon jófajta borítóképpel, egy nagyobb paklival a közepében, miközben minden a robbanásról és a minyonokról szól. Vagyis a túlélésről, hiszen itt tényleg a lét a tét, avagy aki nem vigyáz és nem él rendesen a sors adta lehetőségekkel, az könnyen kieshet a játékból, amiről csak egy hirtelen előkerülő, akár a legrosszabb pillanatban felbukkanó robbanó minyon tehet. Túlélőhorror ez a javából. Csak horror nélkül. Annál több poénnal és karikatúrával.

Ha lenyomtatok egy jó kis agyégetős társast, és már készülnétek a következőre, de közben jólesne valami kis lazább móka, már le is lehet kapni a Robbanó minyonokat a polcról, amely abszolút megfelel erre a célra. A felkészülés pár perc, csak a játékosszámtól függő, megfelelő lapokat kell kiválogatni, mindenki kap egy-egy hatástalanító kártyát, majd az összekevert pakliból 7 lapot (így összesen nyolcas kézzel indítva a játékot), majd a húzópakliba bekerül még adott számú robbanó minyon, és már mehet is a harc. A kőkemény küzdelem, aminek nemcsak nyertese van, de szenvedő vesztesei is, akik a mindent be- és kitöltő robbanások után összetörten nyalogatják sebeiket.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Robbanó minyonok a Gémklubtól - A minyonokat felrobbantják, ugye?

A rendkívül népszerű társasjáték folytatásában most nem a cicák, hanem a minyonok robbannak, de a szórakozás így is garantált. Volt idő, amikor minden egy Kickstarter-kártyajátékról, valamint a folyton felrobbanó, szivárványt hányó cicákról szólt, akik bevették maguknak nemcsak azok szívét, akik addig is figyelemmel kísérték a társasjátékok és fillerek világát, de azokét is, akik korábban maximum a Monopoly- Gazdálkodj okosan!- Ki nevet a végén?

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Szep

Root + A Vízinépek kiegészítő – Gyökérháború [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.26. 12:44:00

A pazar rajongói verzió után végre magyarul, hivatalosan is elérhető a Root, amiben az erdőlakó népek vívnak könyörtelen háborút egy frenetikusan jó aszimmetrikus stratégiai játék formájában.

27Szep

Dungeon Fighter: Second Edition – Káosz az asztalon [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.27. 12:48:00

Dungeon crawler, de nem a megszokott formában – így is jellemezhetjük a társast, aminél rengeteg módon dobjuk el a kockát, csak éppen soha nem a megszokottak szerint.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Robbanó minyonok