Kép forrása: pcguru.hu

Robbanó minyonok – A minyonokat felrobbantják, ugye? [Társalgó]

A rendkívül népszerű társasjáték folytatásában most nem a cicák, hanem a minyonok robbannak, de a szórakozás így is garantált.

Volt idő, amikor minden egy Kickstarter-kártyajátékról, valamint a folyton felrobbanó, szivárványt hányó cicákról szólt, akik bevették maguknak nemcsak azok szívét, akik addig is figyelemmel kísérték a társasjátékok és fillerek világát, de azokét is, akik korábban maximum a Monopoly-Gazdálkodj okosan!-Ki nevet a végén? szentháromságban nevelkedtek. Nos, az évek telnek, új trendek és ötletek jönnek, de van, ami marad. Ezúttal a robbanás az, ám a cicák helyett most a minden lében minyonok kapják a főszerepet. 

Nincs nagy sztori, csak egy közepesen kis doboz, nagyon jófajta borítóképpel, egy nagyobb paklival a közepében, miközben minden a robbanásról és a minyonokról szól. Vagyis a túlélésről, hiszen itt tényleg a lét a tét, avagy aki nem vigyáz és nem él rendesen a sors adta lehetőségekkel, az könnyen kieshet a játékból, amiről csak egy hirtelen előkerülő, akár a legrosszabb pillanatban felbukkanó robbanó minyon tehet. Túlélőhorror ez a javából. Csak horror nélkül. Annál több poénnal és karikatúrával.

Ha lenyomtatok egy jó kis agyégetős társast, és már készülnétek a következőre, de közben jólesne valami kis lazább móka, már le is lehet kapni a Robbanó minyonokat a polcról, amely abszolút megfelel erre a célra. A felkészülés pár perc, csak a játékosszámtól függő, megfelelő lapokat kell kiválogatni, mindenki kap egy-egy hatástalanító kártyát, majd az összekevert pakliból 7 lapot (így összesen nyolcas kézzel indítva a játékot), majd a húzópakliba bekerül még adott számú robbanó minyon, és már mehet is a harc. A kőkemény küzdelem, aminek nemcsak nyertese van, de szenvedő vesztesei is, akik a mindent be- és kitöltő robbanások után összetörten nyalogatják sebeiket.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Robbanó minyonok a Gémklubtól - A minyonokat felrobbantják, ugye?

A rendkívül népszerű társasjáték folytatásában most nem a cicák, hanem a minyonok robbannak, de a szórakozás így is garantált. Volt idő, amikor minden egy Kickstarter-kártyajátékról, valamint a folyton felrobbanó, szivárványt hányó cicákról szólt, akik bevették maguknak nemcsak azok szívét, akik addig is figyelemmel kísérték a társasjátékok és fillerek világát, de azokét is, akik korábban maximum a Monopoly- Gazdálkodj okosan!- Ki nevet a végén?

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

15Ápr

A legjobb cicás társasjátékok, amiket nem csak a témájuk miatt lehet szeretni [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.15. 20:40:00

Macskával ugye mindent el lehet adni, de a cuki dizájn önmagában nem elég. Ezeknél a társasoknál szerencsére élvezetes játékmenet is társul mellé.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Robbanó minyonok