Kép forrása: pcguru.hu

Smartphone Inc. – Telefonguru [Társalgó]

A mobilok térhódításának aranykorába kalauzol a stratégiai társas, amely előbb tálalásával, majd áramvonalas játékmenetével igyekszik bárkit levenni a lábáról.

Talán nem a legjobb ötlet volt a ritka, és éppen ezért rendkívül értékes alapanyagokat is használó mobiltelefonokat átállítani az éves kiadói ciklusra, de a világot általában nem a logika, főleg nem a pazarlás elkerülése és a racionális döntések meghozatala vezeti. Ugyanakkor nem mindig volt ez így: mielőtt az okostelefonok dömpingje elindult volna, a hangsúly a terjeszkedésen, a piachódításon, valamint az új technológiák kifejlesztésén volt, a Smartphone Inc. pedig a felfedezés ezen aranykorszakát hivatott bemutatni.

Teszi mindezt egy olyan letisztult gazdasági stratégia formájában, ahol a játéktér a világ maga: egész pontosan azoknak a meghódításra váró piacoknak az összessége, melyek potenciális utat jelentenek a meggazdagodás felé. Itt ugyanis minden játékos a nagy okostelefon-gyártók egyikének feje, aki igyekszik betörni többek között az Egyesült Államokba, Európába, Dél-Amerikába, Indiába vagy épp Kínába, hogy ott értékesítse portékáját, amely jelen esetben mindig mobilkészülék. A cél elsősorban az, hogy ennek során a lehető legtöbb pénzt – azaz győzelmi pontot – sikerüljön bezsebelni piacok meghódításával, a telefonok értékesítésével, valamint a szabadalmak bejegyzésével.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Smartphone Inc. a Gamewiztől - Telefonguru

A mobilok térhódításának aranykorába kalauzol a stratégiai társas, amely előbb tálalásával, majd áramvonalas játékmenetével igyekszik bárkit levenni a lábáról. Talán nem a legjobb ötlet volt a ritka, és éppen ezért rendkívül értékes alapanyagokat is használó mobiltelefonokat átállítani az éves kiadói ciklusra, de a világot általában nem a logika, főleg nem a pazarlás elkerülése és a racionális döntések meghozatala vezeti.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Szep

Titan – Interplanetáris környezetrombolás [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.09.30. 15:48:00

A Titan során a Stardrill bolygóközi bányavállalat alkalmazottjaként deutériumért és a hónap dolgozója címért kelünk versenyre a többiekkel.

02Okt

A Nagy Fal – A fal adja a másikat [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.10.02. 12:34:00

Nemesis, Etherfields, ISS Vanguard, Tainted Grail… a lengyel Awaken Realms elég magasra teszi a lécet, és nem A Nagy Fal hozza egy lefelé ívelő karrier első jeleit. Nagyon nem.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Smartphone Inc.