Kép forrása: pcguru.hu

Godtear – Az istenné válás útján [Társalgó]

A Steamforged Games skirmish játéka könnyen tanulható, gyors és pörgős arénaharccal, no meg fantasztikus minikkel csábítja a stílus kedvelőit. De játékként milyen?

A régi világ istenei mind elpusztultak, ahogy az emberek elvesztették beléjük vetett hitüket. Az istenek elmúlása azonban nem csendes dolog, végzetüket elsötétülő égbolt, kegyetlen viharok és szűnni nem akaró villámok kísérték – ám haláluk végső pillanatában már hiába emlékeztek vissza rájuk a halandók, halálos jégesőként lezúduló szilánkjaik mély sebeket vágtak a haldokló földbe. A hasadékokból feltörő víz mindent elpusztított, és alig maradt valami a világból. De ahol egy ajtó bezáródik, ott egy másik kitárul: a repedések mélyén rejlő isten-kristályok halálos erővel bírnak, és csak néhány kiválasztott képes kiállni, sőt elnyelni azt. Az így megszülető halhatatlanok új generációja az istenné válás útján ádáz harcot folytat minden egyes szilánkért.

Aki már játszott rácshoz kötött skirmish-játékkal, annak alapvetően a Godtear sem lesz ismeretlen terep: itt is hősöket és csatlósaikat terelgetjük, miközben megpróbáljuk ellenfelünket likvidálni és/vagy távoltartani a pálya kulcsfontosságú mezőitől. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a játéknak ne lennének egyedi megoldásai, sőt! Az egyes hősök, és a hozzájuk tartozó csatlósok – ahogy az elvárható – mind egyediek, egyedi képességekkel és tulajdonságokkal. Az aszimmetrikus hősök négy kasztba sorolhatók: Slayer (ellenséges bajnokok veszedelmes ellenfelei), Maelstrom (ellenséges csatlósok pusztítói), Shaper (a kulcsfontosságú mezők megszerzői), Guardian (az elfoglalt mezők megvédői). Közülük kombinálhatunk tetszőleges felállásban akár négyet is, majd a kezdőjátékos meghatározása után felpakoljuk csapatainkat a játéktábla két szélére, a körsorrend-jelölőinket a pálya szélén található „létra” két aljára, a körszámlálóval annak közepén, és indulhat is a kisistenek csatája.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Godtear a Steamforged Gamestől - Az istenné válás útján

A Steamforged Games skirmish játéka könnyen tanulható, gyors és pörgős arénaharccal, no meg fantasztikus minikkel csábítja a stílus kedvelőit. De játékként milyen? A régi világ istenei mind elpusztultak, ahogy az emberek elvesztették beléjük vetett hitüket.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Godtear: Eternal Glade Starter Set