Kép forrása: pcguru.hu

Családi játékok – Pot Pourri [Társalgó]

Egy kicsit ebből, egy kicsit abból, de vajon a szárnyát vagy a combját rakjuk bele, és egyébként is, vajon mi fog ebből végül kisülni?

Főzős társas van egy pár, többnyire nem is rosszak, de ahogy fűszerből és különleges adalékokból, úgy extra mechanikából vagy ötletből is mindig hozzá lehet valami újat adni a már ismert recepthez. És a Pot Pourri étterem szakácsaként pontosan ezt fogjuk tenni, méghozzá riválisaink társaságában, miközben konyhai tudományunkkal a neves étteremkritikust, Gustav Germöt igyekszünk levenni a lábáról. Ezért aztán három fazekat megtelítve a hozzávalókkal, komoly főző-versenybe kezdünk, melyen sem a rizs, sem a paprika, de még a hal és a marhahús sincs biztonságban.

Bár a dobozon ismeretlen alkotók nevét olvashatjuk, ez ne zavarjon meg senkit. Az alap jó, a főzőcskézés sokakat megfog, ráadásul ahhoz képest, hogy életünk fontos része, annyira nincs is sok résztvevő a műfajban. Ezúttal azonban nem az időlimitre megyünk rá, nem vendégeket kell kiszolgálni minél hamarabb, hanem vetélytársainknál kell több pontot összeszedni, néha egymás dolgát nehezítve, esetleg elhappolva a másik elől a pontokat. Hogy ha Gustav Germ a Pot Pourri étterembe betérve tesz minket próbára, akkor az ugyan nem tiszta, miért osztozunk a csehó összesen három darab fazekán, olyanokkal, akik máshol főznek, de ezen kis anomália felett még szemet hunyunk. Jöjjön inkább maga a játékmenet, avagy a főzés tudományának bemutatása!

[Cikk folytatása]

https://www.pcguru.hu/hirek/tarsalgo-piatnik-pot-pourri-tarsasjatek-ajanlo/72878

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

01Jún

Megjelent a JEM magazin 134. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.01. 14:00:00

JEM 2024 MÁJUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Pot Pourri