Kép forrása: pcguru.hu

Sons of Faeriell – Az Őrzők őrzőinek bőrében [Társalgó]

A Sons of Faeriell a természet őrzőiről és az újonnan érkezőkről szól – csak rajtunk áll, hogy megvédjük, vagy elpusztítjuk új otthonunkat.

Faeriell békés földjét nyolc, a természet különböző aspektusait megtestesítő lény, más néven Nagy Őrző védelmezi. Egy napon új jövevények érkeznek, a Weybitek, akik hamar megtanultak környezetükkel összhangban élni. Minden szép és jó volt, míg egy napon újabb jövevény nem érkezett: a Romlás, mely a harmonikus világot elpusztíthatja, ha a Weybitek nem szállnak harcba vele. De nem lesz egyszerű dolguk, főleg, hogy a jelenség az Őrzőket és azok újdonsült gondozóit is megfertőzheti.

Sons of Faeriell alapvetően egy félig-meddig kooperatív játék, melyben a játékosok együtt dolgozva, mégis egymással versengve igyekeznek minél előbb elérni céljaikat. Ám a bevezetőben már sejtetett módon egy játékosnak lehetősége van átállni a másik oldalra, hogy egyes egyedül arassa le a győzelmet. Az előkészületek a számos lépés ellenére kifejezetten gyorsan végrehajthatók, alig pár dolgot kell a játéktáblára felraknunk. Ezután a játékosok párhuzamosan előkészítik a maguk tábláját, hősüket tetszőleges színű maszkba (két játékos esetén hőseiket) „öltöztetik fel”, kiválasztanak egy szimpatikus területet egy településnek, és indulhat is Faeriell megmentése. Vagy kárhozatba döntése.

[Cikk folytatása]

https://www.pcguru.hu/hirek/tarsalgo-tabula-games-sons-of-faeriell-tarsasjatek-ajanlo/72760

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Sons of Faeriell