Kép forrása: pcguru.hu

Unlock! Egzotikus kalandok – A dinó és a mumus [Társalgó]

Feneketlen mélységgel bír a szabadulószobák mechanizmusából táplálkozó Unlock!-széria, de ez nem is baj, amíg sikerült tartani a minőséget. Sikerül?

Bár bőven van már anyag és tartalom a Space Cowboys sorozatában, aminek részei itthon is elérhetőek a Gémklub jóvoltából, maga a szabaduló szobák mechanizmusára építő, applikációs társas ezen formája lényegében végtelen számú lehetőséget rejt magában. Hiszen alapból szinte bármit hozzá lehet kapcsolni, de nem is kell folyamatosan a kreatív elméket gyötörni egy-egy új háttér megalkotásához, hiszen a Star Wars mintájára számos másik franchise-ba is bele lehet önteni a már meglévő alapokat. Ettől függetlenül, egyelőre a saját, de azért mindenféle kultúrkörből és fantáziavilágból táplálkozó epizódok vannak többségben, melyek közül újabb három elevenedik meg számunkra az Egzotikus kalandok során. 

Ami az Unlock!-játékoknál közös és egyben visszatérő elem: a dobozon belül egy egészen jól használható inzertbe helyezve három paklit kapunk, ami három különböző fősztorit, valamint egy bevezető küldetést tartalmaz. Emellett találunk egy szabályfüzetet, valamint néhány extra apróságot, ami mindig egy-egy történethez/kalandhoz kapcsolódik, és ami ebben az esetben, avagy az Egzotikus kalandoknál egy hajtogatható lap és egy kis füzet. Előbbi a mumusokkal való harchoz, míg utóbbi a dinoszauruszos kalandhoz. Mumusok? Dinoszauruszok? Bezony, ebben az esetben tényleg igen egzotikus kalandokról van szó.

Ami még visszatérő elem és mindenképpen szükséges, az az applikáció, ami a keretet biztosítja. Van egy alap Unlock!, ami ingyenesen letölthető, magyar nyelvű app, ezen belül lehet kiválasztani a megfelelő csomagot és küldetést, illetve a Star Wars-variáció az, ami külön appból érhető el. A lényeg azonban mindegyiknél ugyanaz: rányomunk a megfelelő kalandra (első alkalommal mindenképpen a bevezető, tanító küldetés a javasolt), majd az óra elindítását követően felolvassuk a nyitókártya szövegét, megnézzük a hátoldalát, és elkezdjük kikeresni a pakliból azokat a kártyákat, amiket az első lépésnél jelez számunkra a játék.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Unlock! Egzotikus kalandok a Gémklubtól - A dinó és a mumus

Feneketlen mélységgel bír a szabadulószobák mechanizmusából táplálkozó Unlock!-széria, de ez nem is baj, amíg sikerült tartani a minőséget. Sikerül? Bár bőven van már anyag és tartalom a Space Cowboys sorozatában, aminek részei itthon is elérhetőek a Gémklub jóvoltából, maga a szabaduló szobák mechanizmusára építő, applikációs társas ezen formája lényegében végtelen számú lehetőséget rejt magában.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

02Ápr

Megjelent a JEM magazin 131. száma!

Kedvcsináló | 2024.04.02. 20:09:00

JEM 2024 FEBRUÁR

22Feb

Ritka, amikor egy játék ennyire rászolgál a nevére [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.02.22. 16:14:00

A világ csodái központjában ha hiszitek, hanem, a világ csodái állnak: szám szerint 21 építmény, mind aranyos fafigura formájában.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Unlock! Egzotikus kalandok