Kép forrása: pcguru.hu

Ügynökség – Kódtörő úttörők [Társalgó]

Együtt vagy egyedül, az mindegy, a lényeg, hogy legyen kódunk és haladjunk a képregényben. Időutazás néhány tinivel, rengeteg rejtéllyel, az egész családnak!

1994-et írunk, mikoris 4 tinédzser (persze nem úttörők, az csak jól hangzik a cikk alcímében), egy garázsvásár során, különleges társasjátékra lel. Ez A kulcs, ami egy igen veszélyes és különleges kalandba sodorja hőseinket, akiket az Ügynökség játékosai formálnak meg. Céljuk számos kód feltörése, izgalmas feladvány megoldása, amikkel a játék bőven rendelkezik, és amik ennek a társasnak a legfőbb elemét adják. Mindehhez ráadásul nemcsak egy szövevényes, csavarokkal teli sztori, de még egy képregény is társul. Sőt, még egy “videójátékba" is belecsöppenünk.

Szóval ott kezdődik minden, hogy néhány évtizeddel ezelőtt, egy garázsvásár során, Jenni és barátai, rálelnek a titokzatos A kulcsra, ami bár elsőre egy szimpla társasnak tűnik, hamar kiderül, hogy ennél sokkal összetettebb dologról van szó. Mielőtt azonban belemennénk a részletekbe, nézzük át, mit kapunk a pénzünkért cserébe! A kellemes, színes grafikával díszített, átlagos méretű dobozban ezúttal csak kartonfigurákat kapunk a játékosok jelzésére, ezenfelül van pár hasonló a felbukkanó karaktereknek, illetve számos nyomjelölő, titok- és küldetéskártya a csomag része, ahogy az erőforráspakli és a vezérlőpult is. Hogy mi az a vezérlőpult? Egy műanyag tábla, amit részben magadnak kell összeraknod, és amibe mindig az aktuális feladat kerül, az aktuális térképpel és megoldandó kódsorral együtt.     

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Ügynökség a Gémklubtól - Kódtörő úttörők

Együtt vagy egyedül, az mindegy, a lényeg, hogy legyen kódunk és haladjunk a képregényben. Időutazás néhány tinivel, rengeteg rejtéllyel, az egész családnak! 1994-et írunk, mikoris 4 tinédzser (persze nem úttörők, az csak jól hangzik a cikk alcímében), egy garázsvásár során, különleges társasjátékra lel.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Ügynökség