Kép forrása: pcguru.hu

Ivion – Három kívánság [Társalgó]

Az Ivion rendhagyó, háromszoros újrakiadással hozza fogyaszthatóbb formába az egyébként nagyszerű párbaj-kártyajátékot.

Cikkünkben ugyan összefoglaló módon, közös név alatt írunk az Ivionról, de rögtön az elején tisztáznunk kell: a 2018-as alapjáték után, 2021-ben megjelent, három önállóan is játszható kiegészítő került a kezünk ügyébe. Ezek a The Knight & The Lady, a The Sun & The Stars és a The Hound & The Hare, melyek tulajdonképpen egy fogyaszthatóbb formában csomagolják újra az eredetit, teljesen új lapokkal és tupírozott elemekkel kibővítve. Mivel az alapszabályok változatlanok, és a játékhoz használt kártyák is keverhetők egymással (bár hátlapjuk más), így talán a kiegészítő helyett a kezdőszett megnevezés jobban illik rájuk.

Mindhárom csomagban két-két kisebb rendszerező tárolódoboz lapul, bennük egy-egy miniatűrrel, egy-egy életerő-táblával, illetve két pakli kártyának és a vonatkozó tokeneknek elegendő tárhellyel. A dobozban rajtuk kívül még egy pehelykönnyű szabálylap és egy valamivel vastagabb szabályrészletező és egy játéktábla található. A komponensek minősége kiváló, a szabályok jól összeszedett formában kerülnek tálalásra, és tipikusan a „könnyű megtanulni, de sokáig tart kiismerni” kategóriájába esik a játék – de ne szaladjunk ennyire előre.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Ivion a Luminary Games-től - Három kívánság

Az Ivion rendhagyó, háromszoros újrakiadással hozza fogyaszthatóbb formába az egyébként nagyszerű párbaj-kártyajátékot. Cikkünkben ugyan összefoglaló módon, közös név alatt írunk az Ivionról, de rögtön az elején tisztáznunk kell: a 2018-as alapjáték után, 2021-ben megjelent, három önállóan is játszható kiegészítő került a kezünk ügyébe.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Ivion: The Knight and The Lady
  • Ivion: The Sun and The Stars