Kép forrása: pcguru.hu

Wild: Serengeti – Emlékek a szafariról [Társalgó]

Majdnem egy éve járta meg a Kickstartert a dél-koreai Bad Comet játéka, mely végre teljes valójában, extrákkal együtt kínál egy varázslatos kalandot és forgatást.

2022 egyik nagy kedvence lehet a Shaolia alkotójának és kiadójának legújabb, tavaly Kickstarteren futott alkotása, amely nem kisebb célt tűz ki maga elé, minthogy a Serengeti nemzeti park élővilágát örökítsük meg a megfelelő formában. A prototípus óta maga a társas alig változott, és ez a minőségre, a komponensekre is értendő, elvégre már a korai sajtópéldány is rendkívül igényesen lett összerakva. Nagy meglepetések ennek megfelelően már nem értek, a Wild: Serengeti maradt ugyanaz az ötletes és viszonylag egyedi, rengeteg szempont alapján kimondottan mutatós, családiasabb, könnyedebb társas, ami egy éve is volt.

A dél-koreai Bad Comet játékában Tanzánia várja a játékosokat, ahol aztán a Szerengeti ökoszisztémát fedezhetjük fel. Na, de nem akárhogyan, elvégre dokumentumfilmet forgatunk, hogy végül a legjobb anyaggal annyi díjat zsebeljünk be, amivel felkúszva a ranglétrán, egyértelműen a zsáner mesterévé válunk. Ehhez aztán a normál méretű dobozból előkerül egy (kétoldalú) teljes térkép, egy akciótábla az összesen 36 állattal (12 faj, mindegyik 3 figurával), plusz van még egy ciklus-szikla, ami a hat fordulót mutatja a jelzővel, illetve előkerül egy csomó token (étel, SFX, pénz, lakat). A játékosok kapnak egy-egy videogaléria-sávot, két-két játékos-jelzőt (ötletes módon két kamera formájában megoldva, amiből az egyik automatikusan megy a térkép szélén álló pontsávra), plusz asztalra tesszük a jelenet-kártyákat, míg a sziklához kerülnek a migráció-lapok és a díjátadó-feladatok.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Wild: Serengeti a Bad Comettől - Emlékek a szafariról

Majdnem egy éve járta meg a Kickstartert a dél-koreai Bad Comet játéka, mely végre teljes valójában, extrákkal együtt kínál egy varázslatos kalandot és forgatást. 2022 egyik nagy kedvence lehet a alkotójának és kiadójának legújabb, tavaly Kickstarteren futott alkotása, amely nem kisebb célt tűz ki maga elé, minthogy a Serengeti nemzeti park élővilágát örökítsük meg a megfelelő formában.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

01Jún

Megjelent a JEM magazin 134. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.01. 14:00:00

JEM 2024 MÁJUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Wild: Serengeti