Kép forrása: pcguru.hu

Dinosaur World – Jön a futás. Meg a sikítás! [Társalgó]

Nem is lehetett volna jobbkor kipróbálni a dínó parkos játékot, hiszen már mozikban a nagy testvér, ám mi a nagyvászon helyett a nagy asztalon teremtettünk őslényparkot.

Normál és 3D, sőt IMAX verzióban is nézhető a Jurassic World: Világuralom, méghozzá részben az eredeti Jurassic-filmek gárdájával, amit én már a trailernél is megkönnyeztem, szóval nem is jöhetett volna jobbkor a nagyszerű kínálatáról és barátságos üzeneteiről ismert Gamewiznél kapható Dinosaur World, ami lényegében egyszerre újragondolása és folytatása a 2017-es Dinosaur Islandnek. A Pandasaurus Games játékát itthon is elég sokan ismerik, sokan szeretik, a 2021-es World pedig Kickstarteren, egy közösségi gyűjtés során teljesedett ki, hogy végül bolti verzióban is eljusson a nagyközönséghez, így még többekkel megismertetve a dínó park építésének nagyszerű élményét. Mert ugye dínókat kitenyészteni, majd azokat emberek közé telepíteni nagy móka. “Hű-ha! Mindig így kezdődik! Aztán majd jön a futás, meg a sikítás!”

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Dinosaur World a Gamewiztől - Jön a futás. Meg a sikítás!

Nem is lehetett volna jobbkor kipróbálni a dínó parkos játékot, hiszen már mozikban a nagy testvér, ám mi a nagyvászon helyett a nagy asztalon teremtettünk őslényparkot.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Jún

Azul: A királyné kertje és Süti, sapi, taco, pizza, ajcsi – Kertépítészet és gyorsaság[Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.06.16. 08:48:00

Szokatlan párosításban mutatjuk be a Gémklub két játékát: egy klasszikus új felvonását és egy új köntösbe bújt partijátékot.

26Máj

Stranger Things: Attack of the Mind Flayer – Elmenyúzásra fel! [Társalgó]

Kedvcsináló | 2022.05.26. 08:30:00

Éppen időben, a híres sorozat negyedik évadjának debütálása előtt kaptuk kézhez az Attack of the Mind Flayer alcímet viselő társasjátékot.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Dinosaur World