Kép forrása: gamestar.hu

Star Wars: Unlock! teszt - a legjobb, amit Star Wars kalandjáték helyett kaphattunk [Gamestar]

Nem a Star Wars kalandjátékok teljes hiánya teszi az Unlock! sorozat ezen részét igazán különlegessé.

Érdekes, hogy a LucasArts több évtizeden keresztül volt a point and click kalandjátékok műfajának királya, mégsem készített egyetlen ilyen Star Wars játékot sem. Azt, hogy ez miért alakult így, nem tudjuk - korabeli nyilatkozatok alapján a csapat még hálás is volt azért, hogy nem kell kizárólag ezzel a franchise-zal foglalkoznia, és ennek őszintén örülünk, de az akció-, stratégiai és szerepjátékok mellé csak elfért volna egy olyan is, amiben a galaxis különböző helyszínein kell sétálgatnunk, tárgyakat kombinálnunk, kényelmetlen párbeszédekből kimenteni magunkat.

Akárhogy is, az élményt most egy társasjáték hozza el nekünk, ami saját környezetében a szabadulószobák alapjaira épülő játékok közé sorolható, de a kalandjátékos elemek minden gamert könnyen behúzhatnak.

[cikk folytatása]

Star Wars: Unlock! teszt - a legjobb, amit Star Wars kalandjáték helyett kaphattunk

Nem a Star Wars kalandjátékok teljes hiánya teszi az Unlock! sorozat ezen részét igazán különlegessé. Érdekes, hogy a LucasArts több évtizeden keresztül volt a point and click kalandjátékok műfajának királya, mégsem készített egyetlen ilyen Star Wars játékot sem.

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- gamestar.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Unlock! Star Wars