Kép forrása: pcguru.hu

Stranger Things: Attack of the Mind Flayer – Elmenyúzásra fel! [Társalgó]

Éppen időben, a híres sorozat negyedik évadjának debütálása előtt kaptuk kézhez az Attack of the Mind Flayer alcímet viselő társasjátékot.

Bár a Stranger Things negyedik évadának rajtja még egy icipicit odébb van, a széria cselekménye iránti éhségünket már most csillapíthatjuk (nem, nem emberi agyakkal) egy társasjátékkal, mely a harmadik évad történéseit veszi ihletül. Ha eddig kimaradt volna a sorozat, akkor a premierig egy maratoni etappal még behozható a lemaradás, de talán nem spoilerezek el túl sokat, azzal, hogy az Elmenyúzó visszatér, és embereket von az irányítása alá, ez pedig tökéletes alapul szolgál egy rejtett szerepes társasjáték számára.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Stranger Things: Attack of the Mind Flayer a Gémklubtól - Elmenyúzásra fel!

Éppen időben, a híres sorozat negyedik évadjának debütálása előtt kaptuk kézhez az Attack of the Mind Flayer alcímet viselő társasjátékot. Bár a Stranger Things negyedik évadának rajtja még egy icipicit odébb van, a széria cselekménye iránti éhségünket már most csillapíthatjuk (nem, nem emberi agyakkal) egy társasjátékkal, mely a harmadik évad történéseit veszi ihletül.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

28Máj

Virágvarázs💐 [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.28. 14:00:00

Bár az utóbbi hónapokban igencsak megcsappant a társasjátékozással töltött órák száma krónikus időhiány miatt, de sikerült viszonylag hamar asztalra pakolnunk ezt a gyönyörűséget. 🌸

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Stranger Things (magyar kiadás)