Kép forrása: pcguru.hu

Company of Heroes – A háború pokla [Társalgó]

Már az alapjátékhoz tartozó több tálcányi műanyag tank és katona láttán is biztos akad olyan, aki egyből sarkon fordulna, pedig a Company of Heroes asztali társasjátéka nem a hagyományos értelemben vett „wargame”. Itt nem kell etalonnal méregetni azt, hogy meddig mozgathatjuk a csapatokat, vagy hogy azok meddig tudnak ellőni. És bár a játékhoz tartozik több marék dobókocka is, ezek közül alig egy párat kell majd dobálni, sőt ha jól taktikázunk, még arra sincs szükség. Egyszóval a látszat csal, úgyhogy nézzük is meg, mire vállalkoztunk modernkori Pattonként, Rommelként, Zsukovként vagy Montgomeryként.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Company of Heroes a Bad Crow Games-től - A háború pokla

A Company of Heroes megmutatja, hogyan kell a számítógép képernyőjéről az asztalra átültetni egy stratégiai játékot. Már az alapjátékhoz tartozó több tálcányi műanyag tank és katona láttán is biztos akad olyan, aki egyből sarkon fordulna, pedig a Company of Heroes asztali társasjátéka nem a hagyományos értelemben vett „wargame".

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

02Ápr

Megjelent a JEM magazin 131. száma!

Kedvcsináló | 2024.04.02. 20:09:00

JEM 2024 FEBRUÁR


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Company of Heroes