Kép forrása: pcguru.hu

Lombkorona - Lombok között, fák alatt [Társalgó]

A dél-amerikai dzsungel a mai napig rejteget titkokat, a fák sűrű lombkoronája alatt megannyi még felfedezetlen élőlény várja, hogy megtalálják. A Föld e vad tája hemzseg az élettől, megannyi gyönyörű és legalább annyira veszélyes állat- és növényfaj tölti meg az erdőt. Itt az egyik legnagyobb kincs a napfény, melyből azoknak jut a legtöbb, akik a legmagasabbra törnek; a talajszinten levőknek meg kell elégednie a szűrt félhomállyal. A gyakorta szélsőséges időjárás és a villámlás okozta erdőtüzek pusztítása nyomán megritkuló rengeteg pedig új helyet ad, új versenyzők törhetnek a magasba, a túlélésért.

A dzsungel e tulajdonságaitól megihletve készült el a Lombkorona, melyben a rétegekben egymásra épülő, bonyolult és összetett ökoszisztémát állítjuk össze egy gyors, szettépítős kártyajáték formájában.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Lombkorona a Gémklubtól - Lombok között, fák alatt

A dzsungel olyan, mint egy sokemeletes épület: minden szintjének megvan a maga lakója. Nos, ők a Lombkorona főszereplői. A dél-amerikai dzsungel a mai napig rejteget titkokat, a fák sűrű lombkoronája alatt megannyi még felfedezetlen élőlény várja, hogy megtalálják. A Föld e vad tája hemzseg az élettől, megannyi gyönyörű és legalább annyira veszélyes állat- és növényfaj tölti meg az erdőt.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...


Kommentek

  • Clio

    2022-02-02 07:37:26

    Mi karácsonyra szereztük be ezt a csodát, és azóta napi szinten elővesszük. Könnyed, még akár az egész napos munka után, fáradtan is szívesen leülünk, és játszunk néhány partyt. Érdemes beruházni rá, ár-érték arányban tejlesen tökéletes, a kártyák védőzés nélkül is jól bírják a strapát. Viszonylag kicsi a doboza, ezért ha elutazunk befér a bőröndbe, és visszük magunkkal. Igazán szép és szerethető játék!

  • umfuhrerrichard

    2022-02-01 14:06:42

    Kifejezetten szép játék, a fák látványa már a kártyákon is megnyugtató, szemezek vele már egy ideje :)
    Régebben a coloretto mechanikáját is szerettem, izgalmas ebben az új köntösben viszont látni azt.
    Nem utolsó sorban nagyobb gyerekekkel is játszhatónak tűnik!

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Lombkorona