Kép forrása: tarsasozz.blog

Pan Am - az első osztályú légitársas(ág) [tarsasozz.blog]

A Pan Am egy 2020-as megjelenésű munkáslehelyezős társasjáték, amelyben az amerikai Pan Am légitársaság globális terjeszkedését követjük végig.

A játék során saját légitársaságunkkal légi útvonalakat foglalunk el a világtérképen, hogy az üzemeltetésükből vagy eladásukból származó bevételből Pan Am részvényeket vásárolhassunk.

A játékról első blikkre azt gondolhatnánk, hogy viszonylag összetett (komolyabb témaválasztás, sok kis repülő, rengeteg kártya, minimál design), de valójában nem erről van szó.

A Pan Am családi társasjáték a javából, rengeteg interakcióval, ami nagyon élvezhetővé teszi.

[Cikk folytatása]

Pan Am - az első osztályú légitársas(ág)

A Pan Am egy 2020-as megjelenésű munkáslehelyezős társasjáték, amelyben az amerikai Pan Am légitársaság globális terjeszkedését követjük végig. A játék során saját légitársaságunkkal légi útvonalakat foglalunk el a világtérképen, hogy az üzemeltetésükből vagy eladásukból származó bevételből Pan Am részvényeket vásárolhassunk.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

forrás -- tarsasozz.blog

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...


Kommentek

  • hierroo

    2022-02-02 15:41:54

    :) Valóban érdekes lenne! Egyébként nagyok jól néz ki ebben a játékban az a 60-as 70-es évekbeli kinézet! Letisztult az egész. A kártyák amik a városokat mutaják azok is pont olyanok, mint a régi bélyegek. A repülők meg olyanok, mit amilyeneket régen a piacon lehetett venni a régi időkben. Jó kis retro hatású az egész! Én is biztos rögtön bevédőzném a kártyákat. (Bár ha nem, akkor lehet hogy egy pár parti után elkezdenének amortizálódni a kártyák és a 60-as évekbeli hatás valóságban is megvalósulna! :)) Emlékszem, hogy valamikor régen valamelyik kólával Panam utat lehetett nyerni. Persze csak ha összgyűlt a megfelelő mennyiségű és kinézetű kólás cimke.
    Európa jó kicsi a térképen!

  • umfuhrerrichard

    2022-02-02 10:14:07

    Én csinálnék belőle magyar verziót, MALÉV címmel. A játék célja ellenben az lenne, hogy minél kevesebb adósságot kell felhalmozni a játék végére, ami egy csődeljárással zárul 😀

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Pan Am