Kép forrása: pcguru.hu

World of Warcraft: Wrath of the Lich King a Gémklubtól [Társalgó]

Az ősi gonosz, a római birodalom és minden elképzelhető betegség után most a videójátékok világa felé néz a Pandemic-sorozat. Magyarul is megjelent a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, melynek során a WoW-univerzumban kell megmenteni a világot!

Amikor egy impozáns, az amerikai techipar krémjét felölelő karrier után Matt Leacock 2014-ben úgy döntött, hogy addigi munkásságát hátrahagyva inkább főállású játéktervezővé válik, és ezzel keresi meg a kenyérrevalót, nemcsak, hogy bizonyítania sem kellett ezen álmának létjogosultságát, de igazából a jövője miatt sem kellett aggódnia, hiszen már több olyan játék is a zsebében volt, mellyel nemcsak egy egész műfajban hagyott mély és maradandó, játéktörténelmi jelentőségű nyomot, de komplett franchise-t is teremtett. Az eredetileg 2008-ban megjelent, a SARS-járvány ihlette Pandemic ugyanis mind a mai napig az egyik meghatározó kooperatív játék, ami előbb kiegészítőkkel, aztán folytatásokkal, spin-offokkal bővült egy akkora családdá, mely mára már komplett polcsort követel magának. A számos mellékággal finomhangolt motorra így mostanra már igazából bármilyen témát rá lehet húzni, így a Római birodalom és Cthulhu után sikerült eljutni a videójátékokhoz is.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] World of Warcraft: Wrath of the Lich King a Gémklubtól

Az ősi gonosz, a római birodalom és minden elképzelhető betegség után most a videójátékok világa felé néz a Pandemic-sorozat. Magyarul is megjelent a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, melynek során a WoW-univerzumban kell megmenteni a világot!

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

01Jún

Megjelent a JEM magazin 134. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.01. 14:00:00

JEM 2024 MÁJUS


Kommentek

  • Zsomboo

    2021-12-22 22:58:25

    Jó pár év World of Warcrafttal a hátam mögött nekem valahogy nem jön át ez a színvilág, valahogy olyan gagyi hatást kelt. Ettől függetlenül maga a játék még lehet jó, sőt... De valahogy engem nem fogott meg.

  • Alexa94

    2021-12-17 21:25:12

    Nekünk a Pandemic az egyik kedvencünk a baráti társaságban. Izgalmasnak tűnik a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Kívánságlistára teszem. 🤗

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • World of Warcraft: Wrath of the Lich King