Kép forrása: pcguru.hu

Zöldellő mezők – Természetes természet [Társalgó]

Újabb, zöld lombokkal és cuki állatokkal teli természetjárás a Gémklubtól, de ezúttal talán túrázás közben megérezzük végre a virágok friss illatát.

Pont nemrég, a Renature: Újjáéledő természet kapcsán került szóba a természet témájának elburjánzása, ami már lényegében bármilyen alműfajra és mechanikára képes rányomni a bélyegét, és mivel a közösség/közönség abszolút vevő a tematikára, a kiadók szinte ontják magukból a falevelekre, cuki állatokra, szép növényekre felhúzott sémát alkalmazó játékokat. És ez a túltelítettség az, ami miatt az ember kénytelen egy kicsit válogatni, számunkra például a már említett Renature pont nem azt hozta, amit vártunk volna, számos másik címig meg még nem jutottunk el, de az száz százalék, hogy azért a kínálatban mindenki megtalálja a maga kedvencét. Ha biztos még nem is lehetek benne, de úgy érzem, hogy mi is így jártunk.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Zöldellő mezők - Természetes természet

Újabb, zöld lombokkal és cuki állatokkal teli természetjárás a Gémklubtól, de ezúttal talán túrázás közben megérezzük végre a virágok friss illatát. Pont nemrég, a Renature: Újjáéledő természet kapcsán került szóba a természet témájának elburjánzása, ami már lényegében bármilyen alműfajra és mechanikára képes rányomni a bélyegét, és mivel a közösség/közönség abszolút vevő a tematikára, a kiadók szinte ontják magukból a falevelekre, cuki állatokra, szép növényekre felhúzott sémát alkalmazó játékokat.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Nov

Gördülő birodalmak a Delta Visiontől – Társasjátékos univerzumépítés [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.11.19. 10:00:00

Ha van a koronavírus-járványnak pozitív hozadéka, az többek között Jamey Stegmaier játéka, ami a legrosszabból hozta ki a legjobbat.

01Nov

Canvas: Festői vásznak – Festegetők szerencséje [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.11.01. 14:17:00

Próbáltunk már festőkkel kapcsolatos, kifejezetten szép társasjátékot, de közelebb még talán soha nem kerültünk a művészethez, mint a Canvasszal.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Zöldellő mezők