Kép forrása: pcguru.hu

Gördülő birodalmak a Delta Visiontől – Társasjátékos univerzumépítés [Társalgó]

Ha van a koronavírus-járványnak pozitív hozadéka, az többek között Jamey Stegmaier játéka, ami a legrosszabból hozta ki a legjobbat.

Merthogy a Stonemaier Games alkotója a járvány kezdetén találta ki a roll & write játékot, aminek tetszőleges számú játékossal állhatott neki Facebook Live-on, az alapot nyújtó “birodalmak” pedig mind a kiadó valamelyik társasjátékából merítettek ihletet. És bár az így született eredmény fizikai kiadása eredetileg nem volt tervben, ezt végül annyian kérték, hogy megszületett a Gördülő birodalmak. És hogy miről van szó? Természetesen kockadobásról, majd az eredmények felhasználásáról, mondjuk, a Fesztáv vagy éppen a Scythe birodalmában. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Gördülő birodalmak a Delta Visiontől - Társasjátékos univerzumépítés

Ha van a koronavírus-járványnak pozitív hozadéka, az többek között Jamey Stegmaier játéka, ami a legrosszabból hozta ki a legjobbat. Merthogy a Stonemaier Games alkotója a járvány kezdetén találta ki a roll & write játékot, aminek tetszőleges számú játékossal állhatott neki Facebook Live-on, az alapot nyújtó "birodalmak" pedig mind a kiadó valamelyik társasjátékából merítettek ihletet.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

01Nov

Canvas: Festői vásznak – Festegetők szerencséje [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.11.01. 14:17:00

Próbáltunk már festőkkel kapcsolatos, kifejezetten szép társasjátékot, de közelebb még talán soha nem kerültünk a művészethez, mint a Canvasszal.

21Nov

Zöldellő mezők – Természetes természet [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.11.21. 14:09:00

Újabb, zöld lombokkal és cuki állatokkal teli természetjárás a Gémklubtól, de ezúttal talán túrázás közben megérezzük végre a virágok friss illatát.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Gördülő birodalmak