Kép forrása: pcguru.hu

Gördülő birodalmak a Delta Visiontől – Társasjátékos univerzumépítés [Társalgó]

Ha van a koronavírus-járványnak pozitív hozadéka, az többek között Jamey Stegmaier játéka, ami a legrosszabból hozta ki a legjobbat.

Merthogy a Stonemaier Games alkotója a járvány kezdetén találta ki a roll & write játékot, aminek tetszőleges számú játékossal állhatott neki Facebook Live-on, az alapot nyújtó “birodalmak” pedig mind a kiadó valamelyik társasjátékából merítettek ihletet. És bár az így született eredmény fizikai kiadása eredetileg nem volt tervben, ezt végül annyian kérték, hogy megszületett a Gördülő birodalmak. És hogy miről van szó? Természetesen kockadobásról, majd az eredmények felhasználásáról, mondjuk, a Fesztáv vagy éppen a Scythe birodalmában. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Gördülő birodalmak a Delta Visiontől - Társasjátékos univerzumépítés

Ha van a koronavírus-járványnak pozitív hozadéka, az többek között Jamey Stegmaier játéka, ami a legrosszabból hozta ki a legjobbat. Merthogy a Stonemaier Games alkotója a járvány kezdetén találta ki a roll & write játékot, aminek tetszőleges számú játékossal állhatott neki Facebook Live-on, az alapot nyújtó "birodalmak" pedig mind a kiadó valamelyik társasjátékából merítettek ihletet.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Gördülő birodalmak