Kép forrása: pcguru.hu

Pagodák kertje – Panoráma-építők [Társalgó]

Hogy máshogy járhatnánk az istenek kedvében, mint a pagoda körüli kertek gondozásával és szépítgetésével?

A természettel kapcsolatos témák mostanában nagyon mennek, és be kell valljam, hogy ez nekem sincs ellenemre. Akár absztrakt stratégiáról beszélünk, akár bármilyen más műfajról, maga a természet éppen eléggé látványos és izgalmas ahhoz, hogy megadja az alaphangulatot, akár a növény-, akár az állatvilágról, netán valamilyen biológiai folyamatról beszélünk. És bizony, ahogy a tegnapi Bosk, úgy a mai Pagodák kertje is beleillik ebbe a sorba, bár ezúttal csak érintőlegesen. Ezúttal nincsenek fák, nincsenek levelek, sem mókusok, van azonban helyette szép panoráma, látkép a kertekre, amikkel elnyerhetjük az istenek kegyeit. Ja, és van még egy isteni pagodánk is, ami már önmagában magára vonzza a tekinteteket... 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Pagodák kertje a Reflexshoptól - Panoráma-építők

Hogy máshogy járhatnánk az istenek kedvében, mint a pagoda körüli kertek gondozásával és szépítgetésével? A természettel kapcsolatos témák mostanában nagyon mennek, és be kell valljam, hogy ez nekem sincs ellenemre. Akár absztrakt stratégiáról beszélünk, akár bármilyen más műfajról, maga a természet éppen eléggé látványos és izgalmas ahhoz, hogy megadja az alaphangulatot, akár a növény-, akár az állatvilágról, netán valamilyen biológiai folyamatról beszélünk.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Kommentek

  • armin.d.ivan

    2022-01-15 23:35:47

    Tegnap sikerült beszerezni a Reflexshop csomagsérültes akciójában. Első blikkre nagyon tetszik, de 2 kérdés felmerült játék közben: A Pagoda forgatása után honnan kell begyűjteni a nyersanyagot? Teljesen alulról/felülről indulva, vagy onnan kell kezdeni, amelyik szintet elforgattuk? Nem igazán tér ki erre a játékszabály. A másik kérdés pedig, hogy ha egy tájkép mondjuk 3 lila istent is tartalmaz, és aktiválódik, akkor amennyiben már a 10-esen állok 3-at kell visszalépnie az ellenfélnek, vagy csak egyet?

  • hierroo

    2021-10-17 10:36:50

    Erre gondolok én is! 👍

  • armin.d.ivan

    2021-10-13 08:29:43

    Én speciel egyszer, de nagyon jó élmény. Pont ilyen békés vasárnap délutánokra tudom elképzelni, amikor nem az a cél, hogy egész éjjel fent legyeteket, csak picit szórakozzatok. :)

  • harnas1207

    2021-10-12 22:39:48

    Szia! Játszottál a játékkal? Mennyire ajánlanád másoknak?

  • hierroo

    2021-10-12 17:22:29

    Lehet, hogy ez a játék nem olyan hajde csúcsszuper, de én szerintem nem is baj. A témája lehetne más is, de amúgy szerintem jó, és élvezetes ez a pagodás téma is. Maga ez a pagoda is jópofa, a erőforrások megléte és a hogy azokat meg kell szerezni a panoráma kártyák, az is szerethető. Nem feltétlen könnyű, mert nagy panoráma már rizikósabb megcsinálni, de a lehetőség megvan. A kártyák szép színesek, igaz nem mindig illeszkednek, nem baj, bár szerintem ezt meg lehetne oldani valahogy. Olyanok a kártyák , mintha valami akvarell. Nem részletes, de tényleg megnyugtatóak. Szerintem maga ez az ázsiai érzés mindig nyugalmat sugároz. Jó kis családi játék, de sokat ne agyaljunk előre, mert nem biztos, hogy ki jön a lépésünk. Kell a szerencse, a jó kártyák is a jó eredményhez.

  • armin.d.ivan

    2021-10-12 15:35:43

    Egyszer volt szerencsém ehhez a játékohoz, valami lenyűgöző, hogy milyen igényes munka. Nekem érzésben a Fesztávra és az Azulra emlékeztet valamiért, talán mert hatalmas békét érez az ember játék közben :D

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Pagodák kertje