Kép forrása: tarsasozz.blog

Project L – kirakózás társasjáték formában [tarsasozz.blog]

A Project L egy 2020-ban megjelent, absztrakt stratégiai társasjáték, ahol tetriszelemeink segítségével rakunk ki alakzatokat egyre több pontért. A játék verseny jellegű, hiszen ha elfogynak a komplexebb feladatkártyák, a pontgyűjtés véget ér. A Project L azoknak, akik szeretik a puzzle-öket, kifejezetten szórakoztató társasjáték lehet.

Áttekintés

Project L-ben minden játékos egy darab egyes (sárga) és egy darab kettes (zöld) tetriszelemmel kezd. A játék során a fehér és fekete feladatkártyákból képzett pakliból mindig 4-4-et csapunk fel, ami a közös kínálatot képezi. A játékosok arra törekednek, hogy a lehető legtöbb feladatkártya megoldásával a lehető legtöbb pontot szerezzék. A fehér feladatkártyákból minden játékba az összeset (32) beletesszük, míg a komplexebb és több pontot érő fekete feladatkártyák száma a játékosszámtól függ. A játék akkor ér véget, ha minden fekete feladatkártya elfogyott.

[Cikk folytatása]

Project L - kirakózás társasjáték formában

A egy 2020-ban megjelent, absztrakt stratégiai társasjáték, ahol tetriszelemeink segítségével rakunk ki alakzatokat egyre több pontért. A játék verseny jellegű, hiszen ha elfogynak a komplexebb feladatkártyák, a pontgyűjtés véget ér. A Project L azoknak, akik szeretik a puzzle-öket, kifejezetten szórakoztató társasjáték lehet. A Project L-ben minden játékos egy darab egyes (sárga) és egy darab kettes (zöld) tetriszelemmel kezd.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- tarsasozz.blog

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.

28Máj

Virágvarázs💐 [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.28. 14:00:00

Bár az utóbbi hónapokban igencsak megcsappant a társasjátékozással töltött órák száma krónikus időhiány miatt, de sikerült viszonylag hamar asztalra pakolnunk ezt a gyönyörűséget. 🌸


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Project L