Kép forrása: pcguru.hu

Project L - Tetris 3D-ben [Társalgó]

A poliominós társasjátékok meglehetősen népszerűek, ez a kifejezetten könnyed újdonság pedig abszolút a Tetris stílusát hozza.

Project L a rengeteg, mindenféle poliominóra építő társas mellett egyszerű élményt ígér: gyors és könnyed feladatmegoldást, aminél fejtörőket kell körről körre megoldva annyi pontot szerezni, hogy azzal legyőzzük ellenfeleinket. Mindez nagyon jól hangzik, ráadásul a csehek által készített játék már a látvánnyal és a dizájnnal is képes érzékeny húrokat megpengetni, de elsőre azért nem egyértelmű, hogy mennyire van mindebben kihívás, illetve mennyire muzsikál jól akár hosszabb távon is a Tetris asztali verziója. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Project L a Gémklubtól - Tetris 3D-ben

A poliominós társasjátékok meglehetősen népszerűek, ez a kifejezetten könnyed újdonság pedig abszolút a Tetris stílusát hozza. A Project L a rengeteg, mindenféle poliominóra építő társas mellett egyszerű élményt ígér: gyors és könnyed feladatmegoldást, aminél fejtörőket kell körről körre megoldva annyi pontot szerezni, hogy azzal legyőzzük ellenfeleinket.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

15Szep

Unlock! Star Wars - – Ahonnan nem is akarsz szabadulni [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.09.15. 10:00:00

Még csak néhány éve fut a szabadulószobás-élményt kínáló Unlock-sorozat, de már eljutottunk vele a Star Wars-franchise megidézéséig.

07Szep

Mansions of Madness: Second Edition - Őrület, másodjára [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.09.07. 13:00:00

Cthulhu halandó halála és az arkhami rettegés után sem nyugszanak a Mérhetetlen Vének, sőt már az okoseszközeinken, egy appon keresztül is támadnak.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Project L