Kép forrása: pcguru.hu

Project L - Tetris 3D-ben [Társalgó]

A poliominós társasjátékok meglehetősen népszerűek, ez a kifejezetten könnyed újdonság pedig abszolút a Tetris stílusát hozza.

Project L a rengeteg, mindenféle poliominóra építő társas mellett egyszerű élményt ígér: gyors és könnyed feladatmegoldást, aminél fejtörőket kell körről körre megoldva annyi pontot szerezni, hogy azzal legyőzzük ellenfeleinket. Mindez nagyon jól hangzik, ráadásul a csehek által készített játék már a látvánnyal és a dizájnnal is képes érzékeny húrokat megpengetni, de elsőre azért nem egyértelmű, hogy mennyire van mindebben kihívás, illetve mennyire muzsikál jól akár hosszabb távon is a Tetris asztali verziója. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Project L a Gémklubtól - Tetris 3D-ben

A poliominós társasjátékok meglehetősen népszerűek, ez a kifejezetten könnyed újdonság pedig abszolút a Tetris stílusát hozza. A Project L a rengeteg, mindenféle poliominóra építő társas mellett egyszerű élményt ígér: gyors és könnyed feladatmegoldást, aminél fejtörőket kell körről körre megoldva annyi pontot szerezni, hogy azzal legyőzzük ellenfeleinket.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Project L