Kép forrása: pcguru.hu

Mansions of Madness: Second Edition - Őrület, másodjára [Társalgó]

Cthulhu halandó halála és az arkhami rettegés után sem nyugszanak a Mérhetetlen Vének, sőt már az okoseszközeinken, egy appon keresztül is támadnak.

Gyűrűk Ura már megkapta a Fantasy Flight Gamestől a maga társasjátékos, app-vezérelte feldolgozását, ami csodával határos módon itthon, magyarul is elérhető, az pedig szinte nyílt titok, hogy az Utazások alapjait a második kiadású Mansions of Madness szolgáltatta. És bár nem mindenképpen vagyok oda a gondolatért, hogy egy applikációtól függjön az ép elmém és a játékom, azért csak kíváncsi voltam rá, hogy Lovecraft kozmikus horrorja miképpen teljesít az asztalon, ha mesélő helyett a modern technológia segítségét kéri. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Mansions of Madness: Second Edition az Asmodee UK-től - Őrület, másodjára

Cthulhu halandó halála és az arkhami rettegés után sem nyugszanak a Mérhetetlen Vének, sőt már az okoseszközeinken, egy appon keresztül is támadnak. A már megkapta a Fantasy Flight Gamestől a maga társasjátékos, app-vezérelte feldolgozását, ami csodával határos módon itthon, magyarul is elérhető, az pedig szinte nyílt titok, hogy az Utazások alapjait a második kiadású Mansions of Madness szolgáltatta.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Máj

Kicsi, szép, viszonylag olcsó, és gyorsan lepörög a Ticket to Ride új kiadása [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.13. 15:00:00

A Ticket to Ride: Párizs más, egy-egy városra fókuszáló részekhez hasonlóan minden szempontból kompakt.

04Ápr

Végre egy egyedi képregény-adaptáció: egy társasjáték [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.04. 17:10:00

Amikor egy filmből, könyvből, képregényből készül társasjáték, akkor rendszerint azok keresik, akik ismerik és szeretik az eredeti művet. Erre is számítanak a kiadók, amikor megjelenik a Star Wars-os Monopoly vagy A Gyűrűk Urá-s Rizikó...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Mansions of Madness: Second Edition