Kép forrása: pcguru.hu

Mansions of Madness: Second Edition - Őrület, másodjára [Társalgó]

Cthulhu halandó halála és az arkhami rettegés után sem nyugszanak a Mérhetetlen Vének, sőt már az okoseszközeinken, egy appon keresztül is támadnak.

Gyűrűk Ura már megkapta a Fantasy Flight Gamestől a maga társasjátékos, app-vezérelte feldolgozását, ami csodával határos módon itthon, magyarul is elérhető, az pedig szinte nyílt titok, hogy az Utazások alapjait a második kiadású Mansions of Madness szolgáltatta. És bár nem mindenképpen vagyok oda a gondolatért, hogy egy applikációtól függjön az ép elmém és a játékom, azért csak kíváncsi voltam rá, hogy Lovecraft kozmikus horrorja miképpen teljesít az asztalon, ha mesélő helyett a modern technológia segítségét kéri. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Mansions of Madness: Second Edition az Asmodee UK-től - Őrület, másodjára

Cthulhu halandó halála és az arkhami rettegés után sem nyugszanak a Mérhetetlen Vének, sőt már az okoseszközeinken, egy appon keresztül is támadnak. A már megkapta a Fantasy Flight Gamestől a maga társasjátékos, app-vezérelte feldolgozását, ami csodával határos módon itthon, magyarul is elérhető, az pedig szinte nyílt titok, hogy az Utazások alapjait a második kiadású Mansions of Madness szolgáltatta.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

15Szep

Unlock! Star Wars - – Ahonnan nem is akarsz szabadulni [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.09.15. 10:00:00

Még csak néhány éve fut a szabadulószobás-élményt kínáló Unlock-sorozat, de már eljutottunk vele a Star Wars-franchise megidézéséig.

08Szep

Project L - Tetris 3D-ben [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.09.08. 10:00:00

A poliominós társasjátékok meglehetősen népszerűek, ez a kifejezetten könnyed újdonság pedig abszolút a Tetris stílusát hozza.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Mansions of Madness: Second Edition