Kép forrása: thegiftforge.hu

Teotihuacan vélemény / Ezzel társasozunk mi! [TheGiftForge.hu]

... úgy érzem a mai munkám lesz életem utolsó munkája. Öregek a csontjaim és számos fát kivágtam már. Segítettem a nagy piramis építkezésében, becsülettel imádkoztam az Isteneknek és jó pár kakaót megkerestem. Felhelyezek még egy dekorációt a piramisra, majd felemelkedem. Ezzel átadom helyem a következő generációnak ...

Történet

Kezdjük a legfontosabbal, a város nevének kiejtése: "Teotivakan".  A 2018-ban megjelent játék megmutatja tervezőjénekDaniele Tascininek a nagyszerűségét. A fejlesztők között szerepel Turczi Dávid is, aki egyebek mellett a játék solo módját készítette. A játék nagyon egyedi hangulatú grafikájáért pedig a görög származású Odysseus Stamoglou-t illeti dicséret. Mi 2020-ban kerültünk kapcsolatba a játékkal. Számos videó megnézése után hamar szerelem lett belőle. Azóta kibővítettük az összes kiegészítővel, pár promóval és dekorációval, melyek tovább növelték a komplexitást. Úgyhogy immár ketten is közel 2 órán keresztül építjük a piramist. 

[Cikk folytatása]

Teotihuacan vélemény / Ezzel társasozunk mi!

úgy érzem a mai munkám lesz életem utolsó munkája. Öregek a csontjaim és számos fát kivágtam már. Segítettem a nagy piramis építkezésében, becsülettel imádkoztam az Isteneknek és jó pár kakaót megkerestem. Felhelyezek még egy dekorációt a piramisra, majd felemelkedem. Ezzel átadom helyem a következő generációnak ..

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Kommentek

 • rocky015

  2021-06-11 10:23:01

  Engem érdekelne, bár mondjuk a "T-sorozat"-ból nekem inkább a T’zolkin vagy a Tekhenu ami első látásra inkább fekszik.
  Ennek is megvan a varázsa, a mexikói/azték kultúra vonzó, a bele helyezett mechanikák is; viszont a fentebb említett kettőből választanék előbb ha majd lehetőségem lesz rájuk.

 • porcine

  2021-06-10 21:16:31

  Köszönöm ezt az igazán szép és alapos írást, élmény volt olvasni, de sajnos ez a játék engem abszolút nem tud megfogni. Nem az összetettségétől tartok, még az a legvonzóbb az egészben Turczi Dávid neve után. Egyszerűen sem a téma, sem az asztalkép, sem a kockák nem keltették fel az érdeklődésemet. De minden tiszteletem az alkotóké és azon játékosoké, akik veszik a fáradtságot és megküzdenek ezzel a játékkal.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Teotihuacan: Az istenek városa