Kép forrása: pcguru.hu

Flourish - Rendezd be az álomkerted! [Társalgó]

Hív a természet, illetve az út, amivel kiépítheted a saját álomkerted. Itt nem a másik akadályozása a lényeg, hanem az, hogy draftolással minél jobb kombóhoz juss.

Abban semmi meglepő nincs, hogy bár hatalmas sikernek mondható, még az Everdell – Az örökfa árnyékában sem tetszhet mindenkinek. Ettől függetlenül a számos pozitív visszajelzés sokat elmond minőségéről, ahogy az is, hogy lényegében megkerülhetetlen címe lett a modern társasjátékos világnak. Nem ritka, hogy a komplett szórakozási formába, hobbiba vagy akár a gyűjtői szenvedélybe sikerült embereket berántani ezzel az egyetlen társassal, így eredményei vitathatatlanok. De egy ilyen magasra tett lécet vajon mennyire lehet megugrani? Mennyire képes egy alkotó ezt a befolyást és hírnevet tovább görgetni a későbbiekben, más ötletekkel is? Nos, a Flourish valamennyire választ ad ezekre a kérdésekre, még ha végső következtetést és tanulságot nehéz is lenne levonni belőle. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Flourish a Starling Gamestől - Rendezd be az álomkerted!

Hív a természet, illetve az út, amivel kiépítheted a saját álomkerted. Itt nem a másik akadályozása a lényeg, hanem az, hogy draftolással minél jobb kombóhoz juss. Abban semmi meglepő nincs, hogy bár hatalmas sikernek mondható, még az Everdell - Az örökfa árnyékában sem tetszhet mindenkinek.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

19Ápr

Iszonyatosan durva siker lett az új társas, ami Cthulhut és az Orient Expresszt vegyíti [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.19. 21:02:00

A játékosok nagy számban szeretnének felugrani az Orient Expressz borzalmakkal telt kocsijaira.


Kommentek

  • porcine

    2021-05-20 05:01:49

    Elég tartós és könnyű összerakni, de csak kiegészítő a játék szépségéhez. Ha nem rakod össze, csak ünnepi játékoknàl, semmit nem von le a játékélményből. Sőt, méreténél fogva elég sokat takar a játéktérből. Egyébként nálam is a polcon pihen a játék mellett, mert jól mutat.

  • gyd

    2021-05-19 23:47:59

    Valószínűleg azon viszonylag kevés szétszedés-összerakás után látszik a "kopás", mintha ez rémlene mások tapasztalatai alapján. Mi egyszer összeraktuk, azóta pedig úgy tároljuk egy szekrényben. Összerakva nem fér be a dobozba.

  • Csiracsirke

    2021-05-19 23:14:34

    Az Everdell-nél a papír fa mennyira tartós mert én az ilyen játékoknál mindig attól félek hogy hamar elhasználódik a sok szétszedéstől összerakástól vagy egyben elrakható a dobozban? Eddig ez tart vissza attól hogy megvegyem pedig a játék élményről csak jót hallottam.

  • porcine

    2021-05-19 21:12:53

    Erre nagyon kíváncsi vagyok. Az Everdell-t egy nagyon szép és igazán jól működő játéknak tartom, ahol a külcsíny és a belbecs összhangban van, egymást támogatják. A cikk után félő, hogy ez esetben nem fogok tudni ellenállni a szépséges szirén csábító énekének és elveszek. Sajnos engem egy játék szépsége sokszor behúz és csak később veszem észre a vékonyabb tartalmat, szűkösebb élményt. Sebaj. Várom.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Álomkert