Kép forrása: thegiftforge.hu

Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi! [TheGiftForge.hu]

... A város csendesen terül el előttem ezen a késői órán. Mindenki nyugodtan álmodja álmait, miközben én belekortyolok a whiskymbe arra gondolva, hogy mi lehetett volna másképpen. Ahogy a poharam a számhoz emelem és becsukom a szemem, felcsendül a fülemben egy távoli hangszer hangja. Pontosan tudom ki játszik rajta és tudom mit kellett hátra hagynom. Arkham leghatalmasabb embere lettem, de milyen áron...

Történet

Fantasy Flight Games 2016-ban indította útjára az Arkham Horror kártyás változatát, amelyhez a mai napig töretlen lendülettel érkeznek az újabb és újabb történetek. Ez a játék egy LCG (Living Card Game), melynek lényege (röviden), hogy a meglévő alapdobozhoz (Core box) tudunk vásárolni olyan kártyacsomagokat (pl.: Mythos pack, Standalone adventure, stb.), melyek tartalma tovább bővítik a karaktereket és a játszható történeteket.

Mi 2017-ben ismerkedtünk meg a játékkal. Lovecraft világa számomra nem volt ismeretlen, gyerekkorom óta olvastam a könyveit. Feleségem számára azonban új volt, viszont őt is gyorsan beszippantotta a világ. Ezért is lett nálunk szinte azonnal "A JÁTÉK", amely mondhatni örök helyet bérelt magának az általunk legjobban kedvelt társasjáték poszton. De miért is lett ennyire és ekkora kedvenc?

[Cikk folytatása]

Arkham Horror: The Card Game vélemény / Ezzel társasozunk mi!

A város csendesen terül el előttem ezen a késői órán. Mindenki nyugodtan álmodja álmait, miközben én belekortyolok a whiskymbe arra gondolva, hogy mi lehetett volna másképpen. Ahogy a poharam a számhoz emelem és becsukom a szemem, felcsendül a fülemben egy távoli hangszer hangja. Pontosan tudom ki játszik rajta és

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

04Dec

Ébredő erdő – Mágia és természet [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.12.04. 15:15:00

Az évszakok edőszellemei és egy gonosz entitás, őrzők és különböző természeti elemek. Ezúttal is a zöldbe látogatunk, de itt a körítés inkább mesés, mintsem naturális.

09Dec

Megjelent a JEM magazin 105. száma!

Kedvcsináló | 2021.12.09. 13:00:00

JEM 2021 December


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Arkham Horror: The Card Game