Kép forrása: pcguru.hu

Blood Rage - Viking attak a Raknarökig [Társalgó]

“Minden viking a Valhallába jut?” Erre a kérdésre az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Blood Rage adja meg a választ, ami ráadásul magyarul is elérhető.

Az biztos, hogy Eric M. Lang a Cool Mini or Not (avagy CMON) boszorkánykonyhájában megcsinálta a tutit, a cég pedig azóta is élvezi a minikkel telepakolt társasok töretlen népszerűségét. A vikinges téma, a taktikázós és vérmérséklettől/szándéktól függően konfrontatív küzdelem jóformán még azoknál is betalált, akik a háborúzást és az ősi isteneket nem kifejezetten kedvelték. Avagy egy kimondottan populáris címről van szó, ami a Delta Visionnek hála itthon is elérhető, méghozzá magyar nyelven, így hát, mivel a vikingek a mai napig népszerűek, amit az idei Valheim bizonyít leginkább, mi is utánajártunk, miért olyan jó hely az a Valhalla.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Blood Rage a Delta Visiontől - Viking attak a Raknarökig

"Minden viking a Valhallába jut?" Erre a kérdésre az évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Blood Rage adja meg a választ, ami ráadásul magyarul is elérhető. Az biztos, hogy Eric M. Lang a Cool Mini or Not (avagy CMON) boszorkánykonyhájában megcsinálta a tutit, a cég pedig azóta is élvezi a minikkel telepakolt társasok töretlen népszerűségét.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

01Jún

Megjelent a JEM magazin 134. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.01. 14:00:00

JEM 2024 MÁJUS

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.


Kommentek

  • porcine

    2021-05-19 22:38:29

    Robby-val értek egyet. Szerintem ez a játék megéri a belefektetett összeget. A tábla megfelelő nagyságú és részletességű, továbbá gyönyörűen mutat az asztalon. A jaték minden eleme szépen kidolgozott és kiváló minőségű.

    A játékmenet pedig izgalmas, taktikus. A szerencse szerepe minimális. A játéktábla felosztása pedig azt segíti elő, hogy a játékosok ne csak èpítgessenek 2.5 órán keresztül, hanem egymásnak is essenek. De még a vereséggel is lehet nyerni, szóval van bőven van lehetőség a taktikázásra.

    És a Medve klán a király!

  • Robby

    2021-05-13 23:18:34

    Egy kicsit meg kell, hogy védjem a játékot, mert egy nagyon jó játékról van szó. Az ára meg szerintem baráti, ha azt vesszük, hogy milyen szép minik vannak benne és milyen sok komponens. Tudom nem olcsó, de egy nagyobb pakli kártyát tartalmazó játék már 10.000 ft körül van, amibe meg még tettek pár játéktáblát meg pár tokent az meg 17.000 ft. Ha mondjuk egy hasonló árkategóriás játékkal veted össze akkor is felülmúlja a beltartalom (pl.: Szellemek szigete - én ezzel vagyok úgy, hogy tetszik, de ennyiért biztosan nem veszem meg) Forradalmi újítás tényleg nincs a játékban, de hatalmas stratégiai lehetőségek vannak. A draftolás nagyon lecsökkenti a szerencse szerepét, a harcban is sokat számít, hogy mi a célod, milyen kártyát játszol ki. Igaz, hogy ha rámész valamire az nyerő stratégia lehet, de éppen azért vannak az ellenfelek, hogy ebben megakadályozzanak, illetve neked is ezt kell tenni, hogy másokat te akadályozz meg a tervükben. Ez egy olyan játék, amiben nem szabad hagyni a másikat, hogy szabadon garázdálkodjon. Sok másik játék van ahol a játékosok szinte egymástól függetlenül 'elpassziánszoznak' a saját kis birodalmuk építésével és semmi közük egyébként egymáshoz - na nekik nagyon nem ajánlott ez a játék. De aki egy gyönyőrű izgalmas nem túl hosszú játékra vágyik annak nyugodt szívvel tudom ajánlani.

  • Csiracsirke

    2021-05-12 19:05:43

    Ezzel én is így vagyok mondjuk nálam az is közrejátszik hogy a páromnak nem jönne be és ketten nem tudnák játszani többen meg csak nagyon ritkán így inkább felrakok a polcomra egy 20-ast porosodjon az :D

  • nemi92

    2021-05-12 16:54:36

    Egyébként szerintem ilyen árban jóval komolyabb és összetettebb játékokat is tud találni az ember a piacon. Bár kérdes kinek mi, mennyit ér meg. Én nálam lekerült a kívánság listámról, vagyis jobban mondva eléggé a leghátuljára került. 12 ezer ft körül mozogna, akkor biztos lecsapnék rá. :)

  • Csiracsirke

    2021-05-12 14:01:22

    A vélemények engem is érdekelnének. Amikor megjelent ez a játék hát igencsak csorgott a nyálam 😁 és a létező összes videot megnéztem róla és gondolkodóba estem hogy valójában megéri-e például az egyik videoban konkrétan kimondják hogyha rá álsz egy bizonyos taktikára az tuti nyerő így nem sok lehetőséget látok benne hacsak a minik festését nem vesszük ide. Nekem is nagyon tetszik a játék de meg kell fontolni hogy akarom avagy sem.

  • nemi92

    2021-05-12 10:15:50

    Első alkalommal nagyon megfogott a játék, amikor megláttam, aztán egy picit jobban utána néztem, hogy miről is van szó. A téma átjön, sőt magam részéről csábítónak is mondanám. Azonban valahogy én a videók alapján kevésnek érzem a társast. Tény, hogy szépek a minik, de a tábla picinek érződik. Tudom, az a játék lényege, hogy egyre kisebb lesz a pálya ezáltal nehezebb lesz a dolgunk, de valahogy mégis ezt érzem.a játék mechanikája se olyan egetrengető. Igazából, ha nem 22 ezer forintért dobálnák lehet nem is látnám így a dolgokat. Viszont ezért a pénzért én kevésnek érzem ezt a játékot így. Valaki esetleg ténylegesen próbálta is, mit gondol az ár érték arányról?

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Blood Rage