Kép forrása: pcguru.hu

Kuruzslók Quedlinburgban: A javasasszonyok - Tovább rotyog az üst [Társalgó]

Szüntelenül zajlik tovább a gyógyitalok készítése: megérkezett a Kuruzslók Quedlinburgban első kiegészítője, amely egy új összetevővel és némi segítséggel támogatja a kuruzslók munkáját!

Vannak azok a játékok, amiket az intenzív marketingkampány úgy tud bevinni a köztudatba, hogy a nagy lelkesedés és a folyamatos figyelem pár hónap után olyan gyorsasággal illan el, mint ahogyan érkezett, és vannak azok, melyek akár éveken át is meg tudnak határozni komplett műfajokat. A haza kiadók aktív közreműködésének hála a lábát itthon – és persze külföldön is – végérvényesen megvető Mars terraformálása, a 7 Csoda, vagy épp a Dixit önmagukban is mérföldkövek, a bolti polcokról és a játékajánló-listákról pedig kisöpörhetetlenek. Ugyanez a sors jutott a 2018-es Kuruzslók Quedlinburgban című alkotásnak is, ami külföldön és itthon is tetemes mennyiségű díjat zsebelt be, a tavalyi év végére a Compaya pedig végre a magyar játékosoknak is elhozta első kiegészítőjét.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Kuruzslók Quedlinburgban: A javasasszonyok a Compayától - Tovább rotyog az üst

Szüntelenül zajlik tovább a gyógyitalok készítése: megérkezett a Kuruzslók Quedlinburgban első kiegészítője, amely egy új összetevővel és némi segítséggel támogatja a kuruzslók munkáját! Vannak azok a játékok, amiket az intenzív marketingkampány úgy tud bevinni a köztudatba, hogy a nagy lelkesedés és a folyamatos figyelem pár hónap után olyan gyorsasággal illan el, mint ahogyan érkezett, és vannak azok, melyek akár éveken át is meg tudnak határozni komplett műfajokat.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kuruzslók Quedlinburgban: A javasasszonyok