Kép forrása: https://www.pcguru.hu

Kódok Harca és Schotten Totten 2 [Társalgó]

Rovatunkban ezúttal két, kisebb, könnyedebb társas kerül terítékre – de ahogy mondani szokás, nem a méret a lényeg.

Két, tematikájában és mechanikájában erősen eltérő minijátékhoz volt szerencsénk a Reflexshop jóvoltából. És bár merőben különböznek egymástól, mindkettő garantáltan megmozgatja az agytekervényeket, hiába kicsik, gyorsak és egyszerűek. De talán az igazi közös vonásuk az, hogy ragyogó fillererek, ha éppen nincs kedvünk vagy lehetőségünk hosszabb időre elkötelezni magunkat egy játék mellett.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Kódok Harca és Schotten Totten 2 a Reflexshoptól - Az agresszív csirkék és az Enigma kód különös esete

Rovatunkban ezúttal két, kisebb, könnyedebb társas kerül terítékre - de ahogy mondani szokás, nem a méret a lényeg. Két, tematikájában és mechanikájában erősen eltérő minijátékhoz volt szerencsénk a Reflexshop jóvoltából. És bár merőben különböznek egymástól, mindkettő garantáltan megmozgatja az agytekervényeket, hiába kicsik, gyorsak és egyszerűek.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Kódok harca
  • Schotten Totten 2