Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/fallout-a-tarsasjatek-e3c4d00751b163955088-mid.jpg

Fallout: A társasjáték a Delta Visiontől [Társalgó]

Kalandok a pusztaságban: az asztalokon is megelevenedik a kultikus Fallout-univerzum, hiszen küldetéseket teljesítve, ellenfelekkel harcolva és befolyást szerezve a társasjáték-változatban is bejárhatod az ikonikus helyszínt.

A kérdés az volt, hogy „mikor”, és nem az, hogy lesz-e: a kultikus játékból tömegkulturális cikké dagadó, a köztudatba is átivódó, a Bethesdának hála franchise-zá duzzasztott Fallout számára igazából egyenes út vezetett a társasjátékok világa felé, hiszen minden adott a sikerhez. Egy megosztó, de végtelenül népszerű sorozat, egy gyakorlatilag végtelen módon bővíthető világ, egy bizonyítottan működő játékmenet és egy olyan alap, amire gyakorlatilag bármit rá lehet húzni. És bár egész biztos, hogy meglehetősen kevesen örültek annak, hogy az első lépést a Hasbro tette meg a „monopolysítással”, az már sokkal biztatóbb volt, hogy a „rendes” társas változat mögé a Fantasy Flight Games állt be.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Fallout: A társasjáték a Delta Visiontől

Kalandok a pusztaságban: az asztalokon is megelevenedik a kultikus Fallout-univerzum, hiszen küldetéseket teljesítve, ellenfelekkel harcolva és befolyást szerezve a társasjáték-változatban is bejárhatod az ikonikus helyszínt. A kérdés az volt, hogy „mikor", és nem az, hogy lesz-e: a kultikus játékból tömegkulturális cikké dagadó, a köztudatba is átivódó, a Bethesdának hála franchise-zá duzzasztott számára igazából egyenes út vezetett a társasjátékok világa felé, hiszen minden adott a sikerhez.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

07Júl

Ez a játék nem csak azzal tesz majd boldoggá, hogy kutyák vannak benne [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.07. 14:00:00

Nincs még egy hónapja (na jó, holnap lesz), hogy közzétettük kis dobozos társasjátékokat gyűjtő ajánlónkat, amiben egy nemrég megjelent kutyás társas, a Pöttyök is szerepelt, és máris itt egy újabb...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fallout