Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/pendulum-976f8866bc01aedd76ba-mid.jpg

Pendulum – Az idő mindent legyőz a Delta Visiontől [Társalgó]

Körök nélküli, valós idejű munkáslehelyezős játék: a Stonemaier Games ismét újítani próbál, és ezúttal ehhez az időt és homokórák sokaságát hívja segítségül.

Pendulum története szerint minden játékos egy befolyásost nemest alakít, aki az Időtlen Király trónjára pályázik. Ahhoz, hogy sikerrel járjanak, a hatalom, a tekintély, a népszerűség és a legendás teljesítmény sávján is élen kell járniuk, amihez szokás szerint munkásokra, nyersanyagokra, és jó stratégiára lesz szükség – és megfelelő időzítésre is, a Pendulum ugyanis egy körök nélküli, valós idejű stratégiai játék.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Pendulum - Az idő mindent legyőz a Delta Visiontől

Körök nélküli, valós idejű munkáslehelyezős játék: a Stonemaier Games ismét újítani próbál, és ezúttal ehhez az időt és homokórák sokaságát hívja segítségül. Körök nélküli, valós idejű munkáslehelyezős játék a Stonemaier Games istállójából: a és a kiadója ismét újítani próbál, és ezúttal ehhez az időt, na, meg homokórák sokaságát hívja segítségül.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

15Ápr

A legjobb cicás társasjátékok, amiket nem csak a témájuk miatt lehet szeretni [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.15. 20:40:00

Macskával ugye mindent el lehet adni, de a cuki dizájn önmagában nem elég. Ezeknél a társasoknál szerencsére élvezetes játékmenet is társul mellé.


Kommentek

  • reni.sule

    2020-11-30 05:48:38

    Az olvasottak alapján ez a játék épp olyan érzetet kelt bennem, mintha pont olyan gyorsan dobták volna össze, mint ahogy játszani kell vele. Még a cikk újboli elolvasása után se volt tiszta a játék egyes elemei, pedig a homókórás részt nem nézve, egy egyszerű munkáslehelyező játék. Az idő faktor pedig sokak számára illúzió romboló lehet, köztük nekem is. Tipikusan a lassú minden lépéssét meggondoló játékos vagyok, a minnél nagyobb haszon reményében. A 2 perc számomra egyetlen akcióra lenne elég nem egy egész körre. Ha a cikkben olvashatóan ehhez még hozzá adjuk, hogy a homokóra folyton felborul, akkor ez inkább egy frusztáció forrás. A játék kinézete se kerek valahogy számomra, mintha különböző játékok kimaradt elemeit próbálnák összegyúrni. Sajnos ehzez nem, hogy kedvet nem kaptam, de ezek után kevés esélye van, hogy kipróbálom.

  • Robby

    2020-11-26 13:21:20

    Ez a játék a leírás alapján nem volt valami meggyőző. Kicsit szerencsétlen időpontban jelent meg, az ára és a gyenge műanyag jelölők miatt szerintem sokkal jobb alternatíva egy Nyugati Királyság... sorozat bármelyik része (sőt ennek az árából akár szinte kettő is) Az a homokórás megoldás szintén nem szerencsés, mert a kezdő, hezitáló játékosnak még kevés az idő (ilyenkor szokott előfordulni, hogy soha többé nem akarnak majd ezzel játszani), a gyors tapasztaltnak meg lehet, hogy sok is. A grafika is átlagos kinézetű.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Pendulum - Az idő mindent legyőz!