Kép forrása: https://tarsasozz.blog/static/81cd6dbab84a5479fcd488eba17c882e/bf080/Metro-X-logikai-tarsasjatek-5.jpg

Metro X - szállj fel te is a bingóvonatra! [tarsasozz.blog]

A Metro X egy logikai, ’paper and pencil’ típusú játék filcekkel és letörölhető táblákkal. A játék során számozott kártyákat húzunk fel, és a számértékek alapján jelölgetjük a metrómegállókat. Célunk, hogy a játék végére minél több metróvonalat hézagmentesen kitöltsünk. Azonban nem lesz könnyű dolgunk, a nehezen átlátható, kereszteződésekkel tarkított metróhálózattal!

[Cikk folytatása]

Metro X társasjáték - szállj fel te is a bingóvonatra!

A Metro X egy logikai, 'paper and pencil' típusú játék filcekkel és letörölhető táblákkal. A játék során számozott kártyákat húzunk fel, és a számértékek alapján jelölgetjük a metrómegállókat. Célunk, hogy a játék végére minél több metróvonalat hézagmentesen kitöltsünk. Azonban nem lesz könnyű dolgunk, a nehezen átlátható, kereszteződésekkel tarkított metróhálózattal!

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...


Kommentek

  • hierroo

    2021-01-08 15:16:35

    Ez is egy ilyen írogatós játék úgy látom. Leradírozhatóak ezek a táblák is, de nem koszolódnak, vagy nem marad nyomuk a letörlés után? A kezünk nem maszatolja el amit írtunk? És nem lesz a kezünk tőle titntás?

  • reni.sule

    2020-11-30 06:07:31

    Remek egyszerű játék. Utazáshoz vonatozáshoz pont ideális, nem igényel nagy helyet. A táblát tudjuk kézbe fogni, milözben a kártyák elférnek a kisasztalon vagy az egyik ülésen. Kellemesen elbeszélget az ember minközben jól szórakozik, és még az unalmas vonatút is gyorsabban telik. Külön tetszik, hogy a tábla letörölhető, így nem keletkezik fölösleges szemét minden játék után. Remek kisdobozos játék, ami kivételesen nem lett túlárazva.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Metro X