Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/rare-roses-5c104c41e00d0a3c0cf8-mid.jpg

Rare Roses a Cravon Studiostól – Virágot a virágnak [Társalgó]

Főként a virágkedvelőket célozza meg a Kickstarter-produkció, ami azonban fillernek sem utolsó.

Vannak olyan társasjátékok, amiknél egyből érezni, hogy adott közönségnek, emellett pedig populáris témájukkal vagy megközelítésükkel a nagyobb tömegekhez is szólnak. Ilyen a Sagrada és a Mariposas, de akár a Rare Roses is, ami ugyan egyértelműen a hölgyeket sorolja elsődleges közönségébe, de könnyed stílusa és szerethető megvalósítása miatt akár családi és baráti társaságok közkedvelt fillerjévé is válhat. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Rare Roses a Cravon Studiostól - Virágot a virágnak

Főként a virágkedvelőket célozza meg a Kickstarter-produkció, ami azonban fillernek sem utolsó. Vannak olyan társasjátékok, amiknél egyből érezni, hogy adott közönségnek, emellett pedig populáris témájukkal vagy megközelítésükkel a nagyobb tömegekhez is szólnak. Ilyen a Sagrada és a , de akár a Rare Roses is, ami ugyan egyértelműen a hölgyeket sorolja elsődleges közönségébe, de könnyed stílusa és szerethető megvalósítása miatt akár családi és baráti társaságok közkedvelt fillerjévé is válhat.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

15Júl

Darwin nyomában [Tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.15. 15:00:00

Ma a Darwin nyomában című társasjátéknak ugrottunk neki, hogy asztalra tesszük, és megtanuljuk, mert a barátaink voltak olyan kedvesek, és itt hagyták nálunk.


Kommentek

  • reni.sule

    2020-11-29 09:38:43

    Ez egy kedves ajándék lehet akár az idősebb női csalátagoknak is. Én rögtön édesanyámra gondoltam, hogy tetszene neki. A virágok nagy kedvencei, és még édesapám is szivesen játszana vele a kertészkedés nagy kedvenc. A játékidő pedig ideális egy kis könnyed családi szórakozásra. Egyenlőre számomra csak az angol nyelv akadály, nem szeretnek olyan játékal játszani, amin nem magyar szöveg van. Ha megjelenik magyarul ideális születésnapi vagy anyáknapi ajándék lesz.

  • Robby

    2020-11-27 09:32:08

    "Ki a virágot szereti..." - egy könnyed szép grafikával rendelkező játék. Gyorsan meg lehet tanulni, pillanatok alatt ki és össze lehet pakolni és a játékidő sem egetverően hosszú. A doboz és a téma alapján a család hölgy tagjainak ajándékba vásárolós érzetet keltett bennem, amivel azután szerintem mindenki jól el fog szórakozni.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Rare Roses