Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/editors/dwarf-pcguru-01.jpg

Dwarf a Dragon Dawn Productionstól – Moria bányái az asztalodon [Társalgó]

A törpék élete nemcsak mese, hanem munka, harc és dicsőség – mindez egy könnyed és gyors játékban elevenedik meg az asztalunkon.

Dwarf pár szempontból olyan, mint a névadó fantáziabéli teremtmény: kis helyen is elfér és mókás tud lenni. Persze a mókához hozzátartozik az egymással való (néha kényszerű) együttműködés vagy éppen az egymással való válogatott kitolás is. A módszer mindaddig mindegy, míg tetteinkkel végső soron saját hírnevünket öregbítjük, melyet itt szó szerint kilóra, méghozzá acélban és aranyban mérnek. No meg törpékhez méltón, mívesen megmunkált tárgyakban és hősies cselekedetekben.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Dwarf a Dragon Dawn Productionstól - Moria bányái az asztalodon

A törpék élete nemcsak mese, hanem munka, harc és dicsőség - mindez egy könnyed és gyors játékban elevenedik meg az asztalunkon. A Dwarf pár szempontból olyan, mint a névadó fantáziabéli teremtmény: kis helyen is elfér és mókás tud lenni. Persze a mókához hozzátartozik az egymással való (néha kényszerű) együttműködés vagy éppen az egymással való válogatott kitolás is.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Nov

Pendulum – Az idő mindent legyőz a Delta Visiontől [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.24. 13:00:00

Körök nélküli, valós idejű munkáslehelyezős játék: a Stonemaier Games ismét újítani próbál, és ezúttal ehhez az időt és homokórák sokaságát hívja segítségül.

17Nov

Családi játékok a Piatniktól – Alhambra [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.17. 15:49:00

Világraszóló verseny az Ibériai-félszigeten: építsd fel a legimpozánsabb Alhambrát pavilonok, tornyok, paloták, árkádok, szerájok, kertek, na és persze egy nagy zsáknyi pénz segítségével.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Dwarf