Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/editors/dwarf-pcguru-01.jpg

Dwarf a Dragon Dawn Productionstól – Moria bányái az asztalodon [Társalgó]

A törpék élete nemcsak mese, hanem munka, harc és dicsőség – mindez egy könnyed és gyors játékban elevenedik meg az asztalunkon.

Dwarf pár szempontból olyan, mint a névadó fantáziabéli teremtmény: kis helyen is elfér és mókás tud lenni. Persze a mókához hozzátartozik az egymással való (néha kényszerű) együttműködés vagy éppen az egymással való válogatott kitolás is. A módszer mindaddig mindegy, míg tetteinkkel végső soron saját hírnevünket öregbítjük, melyet itt szó szerint kilóra, méghozzá acélban és aranyban mérnek. No meg törpékhez méltón, mívesen megmunkált tárgyakban és hősies cselekedetekben.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Dwarf a Dragon Dawn Productionstól - Moria bányái az asztalodon

A törpék élete nemcsak mese, hanem munka, harc és dicsőség - mindez egy könnyed és gyors játékban elevenedik meg az asztalunkon. A Dwarf pár szempontból olyan, mint a névadó fantáziabéli teremtmény: kis helyen is elfér és mókás tud lenni. Persze a mókához hozzátartozik az egymással való (néha kényszerű) együttműködés vagy éppen az egymással való válogatott kitolás is.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

03Ápr

Megjelent a JEM magazin 133. száma!

Kedvcsináló | 2024.04.03. 17:22:00

JEM 2024 ÁPRILIS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Dwarf