Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/court-of-the-dead-mourners-call-964d0acbb42e2b6b5b6a-mid.jpg

Court of the Dead: Mourners Call az Asmodee UK-tól – Alvilági mesterek [Társalgó]

Egy kis területfoglalás, egy kis munkáslehelyezés, egy kis draftolás – mindez a Sideshow köntösében, pokolian jó elfoglaltságként.

Ha valakinek nem ismerős a Court of the Dead cím, az nézzen utána a témának a gyűjtői figurákkal, szobrokkal foglalkozó Sideshownál, mivel a csapat saját kis világot alkotott, az USAopoly kötelékébe tartozó Project Raygun pedig erre csapott le a Mourners Call képében. Van egyébként másik CotD-játék is, de a kártyás Dark Harvest a gyengébb láncszem, így kifejezetten öröm, hogy a The OP Games és az Asmodee UK segítségével a Raygun produkciója jutott el hozzánk. Mert bár a társas vesz innen és onnan is, túl sok kifejezetten új mechanikát pedig nem hoz a képletbe, összkép terén képes meglepetéseket okozni.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Court of the Dead: Mourners Call az Asmodee UK-tól - Alvilági mesterek

Egy kis területfoglalás, egy kis munkáslehelyezés, egy kis draftolás - mindez a Sideshow köntösében, pokolian jó elfoglaltságként. Ha valakinek nem ismerős a Court of the Dead cím, az nézzen utána a témának a gyűjtői figurákkal, szobrokkal foglalkozó Sideshownál, mivel a csapat saját kis világot alkotott, az USAopoly kötelékébe tartozó Project Raygun pedig erre csapott le a Mourners Call képében.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Court of the Dead: Mourners Call