Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/court-of-the-dead-mourners-call-964d0acbb42e2b6b5b6a-mid.jpg

Court of the Dead: Mourners Call az Asmodee UK-tól – Alvilági mesterek [Társalgó]

Egy kis területfoglalás, egy kis munkáslehelyezés, egy kis draftolás – mindez a Sideshow köntösében, pokolian jó elfoglaltságként.

Ha valakinek nem ismerős a Court of the Dead cím, az nézzen utána a témának a gyűjtői figurákkal, szobrokkal foglalkozó Sideshownál, mivel a csapat saját kis világot alkotott, az USAopoly kötelékébe tartozó Project Raygun pedig erre csapott le a Mourners Call képében. Van egyébként másik CotD-játék is, de a kártyás Dark Harvest a gyengébb láncszem, így kifejezetten öröm, hogy a The OP Games és az Asmodee UK segítségével a Raygun produkciója jutott el hozzánk. Mert bár a társas vesz innen és onnan is, túl sok kifejezetten új mechanikát pedig nem hoz a képletbe, összkép terén képes meglepetéseket okozni.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Court of the Dead: Mourners Call az Asmodee UK-tól - Alvilági mesterek

Egy kis területfoglalás, egy kis munkáslehelyezés, egy kis draftolás - mindez a Sideshow köntösében, pokolian jó elfoglaltságként. Ha valakinek nem ismerős a Court of the Dead cím, az nézzen utána a témának a gyűjtői figurákkal, szobrokkal foglalkozó Sideshownál, mivel a csapat saját kis világot alkotott, az USAopoly kötelékébe tartozó Project Raygun pedig erre csapott le a Mourners Call képében.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Nov

Dwarf a Dragon Dawn Productionstól – Moria bányái az asztalodon [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.19. 13:00:00

A törpék élete nemcsak mese, hanem munka, harc és dicsőség – mindez egy könnyed és gyors játékban elevenedik meg az asztalunkon.

04Nov

Családi játékok a Piatniktól – Rune Stones [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.04. 11:12:00

Rúnák és kovácsolás – eddig ez a kombináció megmaradt a fantasynek és a nagyívű filmeposzoknak, de most már magunk is nagyerejű ereklyéket kovácsolhatunk a saját köveinkből.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Court of the Dead: Mourners Call