Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/the-deadlies-b058517d3c2ac560740b-mid.jpg

Cthulhu tornya és néhány hátba szúrás, avagy a Smirk & Dagger Games játékai [Társalgó]

Én csak az őrületért jöttem! Mondhatnám, de ép elmém elvesztése mellett végül a hét főbűnnel és a hátamban egy tőrrel távoztam.

Az amerikai Smirk & Dagger Games számos játékot kiadott az elmúlt két évtizedben, legismertebb pedig talán a 2007-es Cutthroat Caverns, ami félkooperatív címként komoly népszerűségre tett szert az eltelt évek alatt. Így, bár alapvetően az őrületért jöttem, avagy a 2018-as Tower of Madness miatt, végül nemcsak a legújabb, 2020-as The Deadliest sikerült kipróbálni, de a Cutthroat Caverns felújított, 2019-es Anniversary Editionjét is, ami egészen új szintre emeli a már jól ismert élményt. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Cthulhu tornya és néhány hátba szúrás, avagy a Smirk & Dagger Games játékai

Az amerikai Smirk & Dagger Games számos játékot kiadott az elmúlt két évtizedben, legismertebb pedig talán a 2007-es Cutthroat Caverns, ami félkooperatív címként komoly népszerűségre tett szert az eltelt évek alatt.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Bűnkeverők