Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/the-deadlies-b058517d3c2ac560740b-mid.jpg

Cthulhu tornya és néhány hátba szúrás, avagy a Smirk & Dagger Games játékai [Társalgó]

Én csak az őrületért jöttem! Mondhatnám, de ép elmém elvesztése mellett végül a hét főbűnnel és a hátamban egy tőrrel távoztam.

Az amerikai Smirk & Dagger Games számos játékot kiadott az elmúlt két évtizedben, legismertebb pedig talán a 2007-es Cutthroat Caverns, ami félkooperatív címként komoly népszerűségre tett szert az eltelt évek alatt. Így, bár alapvetően az őrületért jöttem, avagy a 2018-as Tower of Madness miatt, végül nemcsak a legújabb, 2020-as The Deadliest sikerült kipróbálni, de a Cutthroat Caverns felújított, 2019-es Anniversary Editionjét is, ami egészen új szintre emeli a már jól ismert élményt. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Cthulhu tornya és néhány hátba szúrás, avagy a Smirk & Dagger Games játékai

Az amerikai Smirk & Dagger Games számos játékot kiadott az elmúlt két évtizedben, legismertebb pedig talán a 2007-es Cutthroat Caverns, ami félkooperatív címként komoly népszerűségre tett szert az eltelt évek alatt.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Nov

Court of the Dead: Mourners Call az Asmodee UK-tól – Alvilági mesterek [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.13. 13:50:00

Egy kis területfoglalás, egy kis munkáslehelyezés, egy kis draftolás – mindez a Sideshow köntösében, pokolian jó elfoglaltságként.

17Nov

Családi játékok a Piatniktól – Alhambra [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.17. 15:49:00

Világraszóló verseny az Ibériai-félszigeten: építsd fel a legimpozánsabb Alhambrát pavilonok, tornyok, paloták, árkádok, szerájok, kertek, na és persze egy nagy zsáknyi pénz segítségével.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • The Deadlies