Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/minicity-c9dfc495b00fb956eb68-mid.jpg

Családi játékok a Piatniktól – MiniCity [Társalgó]

A tengerek és világítótornyok, valamint a cuki lámák után ezúttal a szorgalmas kis hangyák sürgő-forgó világában találtuk magunkat.

Újabb gyerekjáték, ezúttal a hétéves és fölötti korosztálynak, miközben természetesen a felnőtt családtagok is jól szórakozhatnak, ha beszállnak az ételgyűjtögetésbe. Mert ahogy tudjuk, a hangyák felkészülve minden eshetőségre, alaposan raktároznak maguknak, ezúttal pedig a játékosokon áll, milyen mennyiségben sikerül felhalmozni az elemózsiát. A tét nem kisebb, mint a kolónia sorsa.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Családi játékok a Piatniktól - MiniCity (x)

A tengerek és világítótornyok, valamint a cuki lámák után ezúttal a szorgalmas kis hangyák sürgő-forgó világában találtuk magunkat. Újabb gyerekjáték, ezúttal a hétéves és fölötti korosztálynak, miközben természetesen a felnőtt családtagok is jól szórakozhatnak, ha beszállnak az ételgyűjtögetésbe. Mert ahogy tudjuk, a hangyák felkészülve minden eshetőségre, alaposan raktároznak maguknak, ezúttal pedig a játékosokon áll, milyen mennyiségben sikerül felhalmozni az elemózsiát.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Nov

Court of the Dead: Mourners Call az Asmodee UK-tól – Alvilági mesterek [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.13. 13:50:00

Egy kis területfoglalás, egy kis munkáslehelyezés, egy kis draftolás – mindez a Sideshow köntösében, pokolian jó elfoglaltságként.

22Nov

Rare Roses a Cravon Studiostól – Virágot a virágnak [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.11.22. 14:00:00

Főként a virágkedvelőket célozza meg a Kickstarter-produkció, ami azonban fillernek sem utolsó.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • MiniCity