Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/minicity-c9dfc495b00fb956eb68-mid.jpg

Családi játékok a Piatniktól – MiniCity [Társalgó]

A tengerek és világítótornyok, valamint a cuki lámák után ezúttal a szorgalmas kis hangyák sürgő-forgó világában találtuk magunkat.

Újabb gyerekjáték, ezúttal a hétéves és fölötti korosztálynak, miközben természetesen a felnőtt családtagok is jól szórakozhatnak, ha beszállnak az ételgyűjtögetésbe. Mert ahogy tudjuk, a hangyák felkészülve minden eshetőségre, alaposan raktároznak maguknak, ezúttal pedig a játékosokon áll, milyen mennyiségben sikerül felhalmozni az elemózsiát. A tét nem kisebb, mint a kolónia sorsa.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Családi játékok a Piatniktól - MiniCity (x)

A tengerek és világítótornyok, valamint a cuki lámák után ezúttal a szorgalmas kis hangyák sürgő-forgó világában találtuk magunkat. Újabb gyerekjáték, ezúttal a hétéves és fölötti korosztálynak, miközben természetesen a felnőtt családtagok is jól szórakozhatnak, ha beszállnak az ételgyűjtögetésbe. Mert ahogy tudjuk, a hangyák felkészülve minden eshetőségre, alaposan raktároznak maguknak, ezúttal pedig a játékosokon áll, milyen mennyiségben sikerül felhalmozni az elemózsiát.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

28Máj

Virágvarázs💐 [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.28. 14:00:00

Bár az utóbbi hónapokban igencsak megcsappant a társasjátékozással töltött órák száma krónikus időhiány miatt, de sikerült viszonylag hamar asztalra pakolnunk ezt a gyönyörűséget. 🌸


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • MiniCity