Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/divinity-derby-d68a3610f8be50d75159-mid.jpg

Divinity Derby – Isteni színjáték [Társalgó]

Némi horror és fantasy után az Ares Games újabb játékot küldött, a Divinity Derby pedig remek szórakozás a versenyek és mítoszok kedvelőinek.

Zeusz invitálására a multiverzum istenei az Olümposzon mulatnak, hogy egy verseny során kiéljék minden ezzel kapcsolatos vágyukat, miközben szabadjára emngednek egy rakás mitikus teremtményt. Ha valaha is azon gondolkoztál, hogy vajon Pégaszosz és egy sárkány, esetleg egy griff közül melyik szárnyas lehet a gyorsabb, most kiderítheted. Ráadásul a versengésbe piszkos trükkökkel bele is szólhatsz, ezzel a saját malmodra hajtva a vizet, elvégre fogadásaid után jutalom ütheti a markod. Csak vigyázz nagyon, mert ha Zeusz fülön csíp, akkor bizony kemény retorzió lehet a játék vége. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Divinity Derby - Isteni színjáték

Némi horror és fantasy után az Ares Games újabb játékot küldött, a Divinity Derby pedig remek szórakozás a versenyek és mítoszok kedvelőinek. Zeusz invitálására a multiverzum istenei az Olümposzon mulatnak, hogy egy verseny során kiéljék minden ezzel kapcsolatos vágyukat, miközben szabadjára emngednek egy rakás mitikus teremtményt.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

01Jún

Megjelent a JEM magazin 134. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.01. 14:00:00

JEM 2024 MÁJUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Divinity Derby