Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/divinity-derby-d68a3610f8be50d75159-mid.jpg

Divinity Derby – Isteni színjáték [Társalgó]

Némi horror és fantasy után az Ares Games újabb játékot küldött, a Divinity Derby pedig remek szórakozás a versenyek és mítoszok kedvelőinek.

Zeusz invitálására a multiverzum istenei az Olümposzon mulatnak, hogy egy verseny során kiéljék minden ezzel kapcsolatos vágyukat, miközben szabadjára emngednek egy rakás mitikus teremtményt. Ha valaha is azon gondolkoztál, hogy vajon Pégaszosz és egy sárkány, esetleg egy griff közül melyik szárnyas lehet a gyorsabb, most kiderítheted. Ráadásul a versengésbe piszkos trükkökkel bele is szólhatsz, ezzel a saját malmodra hajtva a vizet, elvégre fogadásaid után jutalom ütheti a markod. Csak vigyázz nagyon, mert ha Zeusz fülön csíp, akkor bizony kemény retorzió lehet a játék vége. 

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Divinity Derby - Isteni színjáték

Némi horror és fantasy után az Ares Games újabb játékot küldött, a Divinity Derby pedig remek szórakozás a versenyek és mítoszok kedvelőinek. Zeusz invitálására a multiverzum istenei az Olümposzon mulatnak, hogy egy verseny során kiéljék minden ezzel kapcsolatos vágyukat, miközben szabadjára emngednek egy rakás mitikus teremtményt.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

11Okt

Scythe: Hódítók a messzeségből + Csapás a fellegekből [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.10.11. 09:00:00

Egy borzasztóan tehetséges művész és egy borzasztóan tehetséges játéktervező találkozásából már-már elkerülhetetlen volt, hogy jó dolog szülessen, a Scythe pedig ennek maximálisan eleget tett.

10Okt

Chachapoya: A Yapalocté Expedíció [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.10.10. 18:00:00

Újabb kincsekkel bővült a kalandorok számára elérhető kínálat, de a kihívás nem lett kevésbé halálos.


Népszerű

Friss

 • Res Arcana- A hatalom alkímiája

  2020.10.29. 16:00:00 / Ismertető, Bemutató

  A Res Arcanaban mágusokat alakítunk, akik nem kisebb célért, mint a hatalomért versengenek egymással. A társasért Tom Lehmann felelős, akinek a Race for the Galaxyt és a Roll for the Galaxyt is köszönhetjük.

 • Ti írtátok!- UFO Farmer

  2020.10.29. 10:00:00 / Ismertető, Ti írtátok!

  A játékosok földönkívüliek bőrébe bújva próbálnak meg minél több állatot elrabolni a Szuperfarmer farmjáról, majd az űrhajók segítségével az űrbázisukra szállítani a megszerzett állatokat.

 • Ti írtátok! - Vírus

  2020.10.28. 10:00:00 / Ismertető, Ti írtátok!

  A Vírus! különösen izgalmas lehet a mai vírushelyzetben, bár a története nem illeszkedik napjaink eseményeire: a tartályokból kiszabadultak kísérleti vírustörzsek, amelyek terjedését neked kell megakadályozni.

 • Aranyásók: Az elfeledett bányák

  2020.10.27. 13:00:00 / Ismertető, Bemutató

  Az aranyra vágyó törpék megunták (vagy kifosztották) az eddigi lelőhelyeiket, és klánokba verődve, újabb kalandokat - na meg persze mesés gazdagságot - keresve elindulnak rég elfeledett bányák felfedezésére.

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Divinity Derby