Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/lighthouse-run-7b99fbab60f2d7b64c2f-mid.jpg

Családi játékok a Piatniktól – Lighthouse Run [Társalgó]

A tenger meglehetősen viharossá tud válni, ha pedig a világítótornyok sem mutatnak utat, akkor kimondottan veszélyessé is. Ezt a témát dolgozza fel ez a könnyed családi játék.

A Piatnik mindenképpen élen jár a könnyed, gyerekeknek és/vagy családoknak szánt társasjátékok piacán (is), elvégre számos, ebben a kategóriában vezető helyet betöltő kiadvánnyal rendelkezik. És bár a Lighthouse Run pont nem ilyen, elvégre a 2018-as társas több ezernyi helyezéssel van az élvonaltól, az mégis elmondható róla, hogy a családnak kimondottan szórakoztató elfoglaltságot nyújt, egyszerű és jól ismert mechanikája mellett némi egyéniséget is villantva, ami mindig pozitívum.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Családi játékok a Piatniktól - Lighthouse Run (x)

A tenger meglehetősen viharossá tud válni, ha pedig a világítótornyok sem mutatnak utat, akkor kimondottan veszélyessé is. Ezt a témát dolgozza fel ez a könnyed családi játék. A Piatnik mindenképpen élen jár a könnyed, gyerekeknek és/vagy családoknak szánt társasjátékok piacán (is), elvégre számos, ebben a kategóriában vezető helyet betöltő kiadvánnyal rendelkezik.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.


Kommentek

  • laczkodavid

    2020-10-16 17:38:42

    Igen szokott, a piatnik boltjában :) hàt most szerintem egy covidos lassan 1 év is eszméletlen nagyon dobott az egész tarsasjátékos piacon, ez is lehet az oka, hogy egyre több és egyre nagyobb a piaca. Na meg ugye a KS meg a GF is egyre jobban pörgeti a társasokat.

  • Barnil

    2020-10-16 16:45:24

    Nem is tudtam, hogy szokott nagy akcióban lenni. Egyébként vannak/voltak olyan játékok amik megelőzték a korukat, hát ez pont az ellentéte szerintem. Jó meg minden, de pár évvel ezelőtt sokkal nagyobb sikert arathatott volna. Akkor még nem voltak ekkorák az elvárások egy társasjátéktól.

  • laczkodavid

    2020-10-16 12:08:20

    Én sem játszottam még vele, de ugye a Piatnik oldalán időnként ez is hatalmas akciókkal szokott fent lenni, és látványra tényleg nagyon jól sikerült szerintem ez a játék. Cosmószor majdnem elcsábultam hogy megvegyem egy -egy akció során, de végül valahogy mégsem vettem rá magam. Azt tudom, hogy beszélgetések során szóba került párszor, és mindenki azt mondta, hogy nem a világ legjobb játéka, viszont az árához képest (főként az akciós árához képest) nagyon megéri kipróbálni :) Esetemben nem kerül még erre sor, de ami késik nem múlik.

  • Barnil

    2020-10-15 17:00:10

    Szeretem, ha egy játéknak vannak kis díszletelemei, aminek sajnos sokszor nincs is semmi funkciójuk csak az árat tornázzák feljebb. Ez itt határozottan nem igaz. Az asztalkép gyönyörű, igazán rendkívüli egy családi játéktól.
    A téma manapság egészen egyedülálló a kategóriájában. A versenyzős része mondjuk kevésbé, de ma már abból is kevés sajnos a jó. A lényege, hogy a kicsi fa vitorlásainkat (lehet nem azok :) ) hazajuttasuk a közeledő vihar és sötét megérkezte előtt.
    Tetszik, hogy családi játék, nem feltétlen a könnyedebb fajtából. Arra viszont kíváncsi vagyok mit gondol az, aki játszott már a játékkal, hogyan működnek a különböző játékosszámok és a korosztály? Én személy szerint nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel a társasjátékkal csak felnőttek játszanak. Ugyanakkor gyerekkel fantasztikus választás lehet. A játékosok közti interakcióról számomra nem sok derült ki a cikkből, ha próbálta már valaki, ezt is megírhatja. :)
    A doboz mérete, ahogy a cikk is írja, hatalmas a mai dobozméretekhez képest. Egyáltalán nem praktikus, de lehet szügséges ahhoz, hogy minden jól beleférjen, nem tudom. Viszont a grafika, mind kívül, mind belül elképesztő, kompenzálja a zavaróan nagy dobozát.
    Mindenképpen utána néek bővebben a játéknak, mert felkeltette az érdeklődésemet. :)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Lighthouse Run