Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/architektura-b21e2c750e117a131fbd-mid.jpg

Architektúra a Delta Visiontől – Építészek háborúja [Társalgó]

Építsünk várost a kis lapkákból, de minél hamarabb, mindössze 30 perc alatt. Színes, élvezetes, és ha belejössz, szívatós.

Az orosz Hobby Worldnél azért vannak jó dolgok, legalábbis, ha olyan játékokban gondolkozunk, amik nem találják fel a spanyolviaszt, jól ismert mechanikákra építkeznek, átlagos tartalommal, viszont stílusában egy jól összerakott, könnyen értelmezhető formában. Ilyen például az Architektúra is, amely már borítós illusztrációjával levett a lábamról, a szépen rajzolt, színes kép ugyanis különösen mutatós, az már más kérdés, hogy igazából nem mutatja, mi rejlik a kisebb méretű dobozban.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Architektúra a Delta Visiontől - Építészek háborúja

Építsünk várost a kis lapkákból, de minél hamarabb, mindössze 30 perc alatt. Színes, élvezetes, és ha belejössz, szívatós. Az orosz Hobby Worldnél azért vannak jó dolgok, legalábbis, ha olyan játékokban gondolkozunk, amik nem találják fel a spanyolviaszt, jól ismert mechanikákra építkeznek, átlagos tartalommal, viszont stílusában egy jól összerakott, könnyen értelmezhető formában.

Társasjáték adatlap - akciós árak -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

28Márc

Megjelent Hajnóczy Soma új játéka – kipróbáltuk, milyen lett a Dűlőre jutunk [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.28. 14:35:00

Hajnóczy Soma megint borral játszik, ám a Dűlőre jutunkban nem szódával kell kevergetnünk, hanem eleve el kell készítenünk a palackokat.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Architectura