Kép forrása: https://www.gamerelation.com/assets/images/news/pendulum/main.jpg

Pendulum teszt [GameRelation]

Már egy ideje köztudott, hogy ha a Scythe-ot és Fesztávot is jegyző Stonemaier Games új játékot ad ki, azt a társasos társadalom minimum piros betűs ünnepként jegyzi a naptárba. Ráadásul még nagyobb lehet az izgalom, ha a kiadó/fejlesztő nem kevesebbel próbálkozik meg, mint a valós idejű játékok megreformálása. Az erre tett kísérlet címe pedig Pendulum.

Játék függőség

Na de álljunk meg egy percre! Hogy kerül a hasábjainkra egyáltalán a Pendulum, mikor jellemzően hazai vonatkozású, de legalábbis kiadású címekkel szoktunk foglalkozni? Nos, a játék iránti hatalmas érdeklődés is jó válasz lenne, de van a háttérbe még egy megbúvó sztori, ami talán magukkal a Stonemaier játékokkal kapcsolatban is magyaráz pár dolgot. Adott ugyanis a kiadónál egy felület, ahol a kisebb-nagyobb társasos médiumok tudják bejegyeztetni magukat és forgalomtól függően sorban állni esetleges tesztpéldányokért. 

Természetesen ’miért is ne’ alapon mi is bejelentkeztünk hozzájuk, annak tudatában, hogy (még) nem mi szorongatjuk meg az olyan nagy nyugati csatornákat, mint a Dice Tower vagy a Shut Up & Sit Down! Ennek fényében nem igazán lehetett számítani csúcsjátékok premier-példányaira, azonban a Pendulum kommunikációjába egy olyan baki csúszott, ami sok nagyobb médiumból váltott ki negatív érzelmeket. És itt csúcsosodik ki a Stonemaier egyik bája: ahelyett, hogy hagyta volna az egészet annyiban, belátta a hibát, sőt tesztpéldányt ígért minden jelentkezőnek az első kiszállítási hullám lezárása előtt. A többit pedig már tudjátok. A Stonemaier tehát az a csapat, akik ugyan hajlamosak részletekben hibázni, de egyrészt ezt belátják, másrészt pedig a nagy egészet tekintve mindig valami jó sül ki a mesterkedésükből. Érdekes módon pedig pont ehhez tartja magát a Pendulum is!

[Cikk folytatása]

GameRelation

Szervezz! Játssz! Fejlődj! Szervezd meg a társasjáték partijaidat online vagy csatlakozz meglévő játékokhoz, vegyél részt az eseményeken személyesen, szerezz új élményeket és barátokat, nyerj és fejlődj.

Társasjáték adatlap - akciós árak -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

11Júl

Trio [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.11. 14:00:00

Huszonakárhány évvel ezelőtt minden péntek este arról szólt, hogy a bővebb baráti kör összegyűlt a helyi pub-ba. Szólt a zene, kibeszéltük magunkból a hét történéseit, dartsoztunk, biliárdoztunk, és ha mindezt már meguntuk, akkor előkerült a kártya..


Kommentek

  • Styrnix

    2020-10-05 08:06:08

    Nagyon jó cikk. Kitér minden aspektusra egy társas tekintetében, amit fontosnak tartok. Csak így tovább😙

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Pendulum - Az idő mindent legyőz!