Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Játék a szavakkal, betűkkel – 1. rész

Ki ne szeretné a szavakat? Ha leülnétek közösen a családdal játszani, összemérnétek a szókincseteket, vagy egymás hullámhosszára hangolnátok az agyatokat, akkor kitűnő választást jelentenek a szavakhoz, betűkhöz kapcsolódó társasjátékok.

Nem kell hozzájuk semmilyen előismeret, tapasztalat korábbi társasokkal – csak a józan paraszti ész. 😊 A témakört két bejegyzésre bontottuk, elsőként a betűs játékokról lesz szó. Lássuk, melyek a jelenleg trendi játékok ezen a vonalon!

Betűs társasjáték ajánló: Titkos Szavak, Címke és Dobd a témát!

Ki ne szeretné a szavakat? Ha leülnétek közösen a családdal játszani, összemérnétek a szókincseteket, vagy egymás hullámhosszára hangolnátok az agyatokat, akkor kitűnő választást jelentenek a szavakhoz, betűkhöz kapcsolódó társasjátékok. Nem kell hozzájuk semmilyen előismeret, tapasztalat korábbi társasokkal - csak a józan paraszti ész. 😊 A témakört két bejegyzésre bontottuk, elsőként a betűs játékokról lesz szó.

Társasjáték adatlapok - akciós árak -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

22Szep

The Castles of Burgundy – építsd a királyságod dobókockákkal! [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2020.09.22. 09:00:00

A The Castles of Burgundy egy 2011-ben megjelent népszerű stratégiai társasjáték, ahol a francia Burgundia arisztokratáinak szerepében építgetjük saját hercegségünket.

12Szep

Kartográfusok a Reflexshoptól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.09.12. 09:00:00

A héten már a második flip & write játék kerül terítékre, ám ezúttal térképészként kell megharcolni a királynő kegyeiért és a legegyedibb, legnagyszerűbb birodalomért.


Kommentek

  • armad0r

    2020-09-23 12:48:29

    Hát igen, nyelvi társasjátékoknak nincs akkora piaca, mert ami egyik nyelven tökéletese játszható, addig a másikon már kevésbé (példa erre a scrabble, hiszen az európai nyelvek többsége 26-32 betűből megoldja, addig a magyar 44, vagy a kínai 5000 különböző karaktere már egyfajta nehézséget hoz bele, főleg, hogy bizonyos betűk lényegesen ritkábbak, mint mások. Ellenben a szójátékoknál, ahol mondj egy a-val kezdődő állatot, letelt az idő, vagy műveltségi szempontokat és gondolkodást igénylő variánsokat (Match5) csak ajánlani tudom, mert egyféle kikapcsolódásként felüdülést hozhatnak.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Titkos szavak
  • Címke
  • Dobd a témát!