Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/tubyrinth-3577d32c992b9936e2e7-mid.jpg

Családi játékok a Piatniktól – Tubyrinth [Társalgó]

Összekötni A pontot a B-vel elméletben az egyik legszimplább feladat. Ha azonban rafinált alakzatokkal kell ezt megtenni, miközben az idő is ellenünk dolgozik. Nos, máris nehezebb.

Hetek óta fut a Piatnik családi és gyerekjátékait bemutató sorozatunk, és eddig kifejezetten a kicsik kerültek a célkeresztbe, amin a Tubyrinth azért némileg változtat. Elvégre felnőttként sem kell nélkülözni a jó kis agytornát, márpedig a 2016-os társas erre hegyezi ki a mechanikát, ráadásul teszi ezt úgy, hogy nem is muszáj osztozni az élményen, avagy szóló móddal is rendelkezik. Persze úgy az igazi, ha mással mérjük össze a tudásunk, de na, a mai időkben már annak is örül az ember, ha egyedül belevághat egy kalandba, a különleges társasjátékos akciókba, ebben pedig ezúttal semmi sem gátolja a vásárlót.

Cikk folytatása...

[Társalgó] Családi játékok a Piatniktól - Tubyrinth (x)

Összekötni A pontot a B-vel elméletben az egyik legszimplább feladat. Ha azonban rafinált alakzatokkal kell ezt megtenni, miközben az idő is ellenünk dolgozik. Nos, máris nehezebb. Hetek óta fut a Piatnik családi és gyerekjátékait bemutató sorozatunk, és eddig kifejezetten a kicsik kerültek a célkeresztbe, amin a Tubyrinth azért némileg változtat.

Társasjáték adatlap - akciós ár -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Tubyrinth