Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/ubongo-6b6e2aee3deac9e2b670-mid.jpg

Ubongo! a Kosmostól [Társalgó]

Fiam, tedd már le azt az átkozott Tetrist, hát folyton csak a képernyőt bámulod! Hogy mit játsszunk? Szerintem jöjjön egy kis Ubongo!

Bár a Piatnik jóvoltából ez a 2003-as klasszikus nálunk is kapható, a játék maga teljesen nyelvfüggetlen, illetve hozzánk a Kosmos jóvoltából jutott el. Beszerzése ettől függetlenül bárhonnan ajánlható. Ezzel pedig lényegében egyből el is érkezhetnénk a verdikthez, de senkinek nem könnyítem meg a dolgát annyira, hogy egyáltalán ne kelljen olvasni, szóval nézzük, mit is tud ez a Tetris-szerű építkezős játék, ami az évek során számos kategóriában kapott jelölést, sőt nyert is a különböző díjazásoknál.

Cikk folytatása...

[Társalgó] Ubongo! a Kosmostól

Fiam, tedd már le azt az átkozott Tetrist, hát folyton csak a képernyőt bámulod! Hogy mit játsszunk? Szerintem jöjjön egy kis Ubongo! Bár a Piatnik jóvoltából ez a 2003-as klasszikus nálunk is kapható, a játék maga teljesen nyelvfüggetlen, illetve hozzánk a Kosmos jóvoltából jutott el. Beszerzése ettől függetlenül bárhonnan ajánlható.

Társasjáték adatlap -akciós ár -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Jan

Ceres – (Z)űrös kolonizáció [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.19. 17:46:00

A Föld már nem a világ közepe, az emberiség utazik és kolonizál, a nyersanyag-készlet pedig igen szűkös, de azért minden vállalat megtalálhatja, hol tudja a legnagyobb szeletet hasítani a tortából.

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Ubongo