Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/ubongo-6b6e2aee3deac9e2b670-mid.jpg

Ubongo! a Kosmostól [Társalgó]

Fiam, tedd már le azt az átkozott Tetrist, hát folyton csak a képernyőt bámulod! Hogy mit játsszunk? Szerintem jöjjön egy kis Ubongo!

Bár a Piatnik jóvoltából ez a 2003-as klasszikus nálunk is kapható, a játék maga teljesen nyelvfüggetlen, illetve hozzánk a Kosmos jóvoltából jutott el. Beszerzése ettől függetlenül bárhonnan ajánlható. Ezzel pedig lényegében egyből el is érkezhetnénk a verdikthez, de senkinek nem könnyítem meg a dolgát annyira, hogy egyáltalán ne kelljen olvasni, szóval nézzük, mit is tud ez a Tetris-szerű építkezős játék, ami az évek során számos kategóriában kapott jelölést, sőt nyert is a különböző díjazásoknál.

Cikk folytatása...

[Társalgó] Ubongo! a Kosmostól

Fiam, tedd már le azt az átkozott Tetrist, hát folyton csak a képernyőt bámulod! Hogy mit játsszunk? Szerintem jöjjön egy kis Ubongo! Bár a Piatnik jóvoltából ez a 2003-as klasszikus nálunk is kapható, a játék maga teljesen nyelvfüggetlen, illetve hozzánk a Kosmos jóvoltából jutott el. Beszerzése ettől függetlenül bárhonnan ajánlható.

Társasjáték adatlap -akciós ár -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

07Aug

Családi játékok a Piatniktól – Tubyrinth [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.08.07. 11:00:00

Összekötni A pontot a B-vel elméletben az egyik legszimplább feladat. Ha azonban rafinált alakzatokkal kell ezt megtenni, miközben az idő is ellenünk dolgozik. Nos, máris nehezebb.

06Aug

Exit és La Viña a Kosmostól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.08.06. 13:30:00

Immáron nemcsak a valóságban, de a társasok között is egyre népszerűbbek a szabadulószobák, amit az Exit-sorozat is kiválóan megmutat. Emellett még a borkészítésbe is belekóstoltunk.


Népszerű

Friss

 • Nyereményjáték! Arborétum - A látszat néha csal

  2020.08.13. 16:30:00 / Ismertető, Bemutató

  Szeretsz a természetben barangolni és csodálni annak szépségét? Odavagy a színpompás faültetvényekért? Gondoltál már arra, hogy egy saját füvészkertet nyiss, és ezáltal hozzájárulj az ismeretterjesztéshez és a környezetvédelemhez? Eljött a te időd!

 • Machete a kézbe, irány Eldorádó! – Eldorádó legendája

  2020.08.12. 18:00:00 / Ismertető, 2020

  Négy kincsvadász indul útnak Amazónia dzsungelében, hogy felkutassák Eldorádót. A kalandorok félelmet nem ismerve vágnak át az esőerdőn. Amott folyókon kelnek át, máskor a falvak lakóit kell lefizetniük, de néha elég a bozóton átverekedniük magukat.

 • Kickstarter körkép - 33. hét

  2020.08.10. 18:00:00 / Megjelenés, Kickstarter

  Érdekelnek a jövő év társasjátékai? Támogatnál valami feltörekvő projektet? Kövesd a heti rendszerességgel jelentkező Kickstarter ajánlónkat és ne maradj le semmi érdekesről!

 • Holtak tele - Válaszúton

  2020.08.09. 16:00:00 / Ismertető, 2020

  A Holtak Tele tekinthető Battlestar Galactica Light változatának, de eredeti ötletei és hangulata miatt akár a versenytársának is a titkos áruló szerepes kooperatív játékok között.

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Ubongo