Kép forrása: https://tarsasozz.blog/static/a7145623bfaa7960f0585f7e6909dfe3/bf080/Tzolkin-tarsasjatek-13.jpg

Időzítés mint a stratégia kulcseleme – Tzolk'in [tarsasozz.blog]

A Tzolk'in – The Mayan Calendar egy munkáslehelyezős stratégiai társasjáték 2012-ből, amit a Czech Games Edition adott ki, akiknek többek között a Korokon át-ot, az Alchemists-et és a sikeres Fedőnevek sorozat játékait is köszönhetjük.

A BoardGameGeek játékosai a közepesen nehéz kategóriába sorolták a játékot szerte a világon (3,66/5), ami nem véletlen. Ebben a játékban nem csak a munkások és az akciómezők véges száma jelent kihívást, hanem a munkáslehelyezés egy új aspektusa is feltárul előttünk: az időzítés.

Időzítés mint a stratégia kulcseleme - Tzolk'in

A Tzolk'in - The Mayan Calendar egy munkáslehelyezős stratégiai társasjáték 2012-ből, amit a Czech Games Edition adott ki, akiknek többek között a Korokon át-ot, az Alchemists-et és a sikeres Fedőnevek sorozat játékait is köszönhetjük. A BoardGameGeek játékosai a közepesen nehéz kategóriába sorolták a játékot szerte a világon (3,66/5), ami nem véletlen.

Társasjáték adatlap - akciós ár -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

06Márc

Bonszai: egy társasjáték, amiben kiélheted a kreativitásod [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.03.06. 17:02:00

A Bonszai egy lapkalehelyezős családi társasjáték, amelyben igazi bonszaiokat legózunk össze hatszögek segítségével. Ráadásul a fa tényleg akármilyen irányban/stílusban nőhet, csak néhány alapvető szabályt kell betartanunk...

24Jan

A gémer Cascadia: Új tájakon kiegészítő [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.01.24. 18:07:00

A Cascadia vadvilágának sikere 2021-es megjelenése óta töretlen, és azt hiszem mindannyiunk nevében beszélhetek, amikor azt mondom, hogy nagyon vártunk már egy kiegészítőt ehhez a szuper játékhoz.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Tzolk'in: The Mayan Calendar