Kép forrása: https://tarsasozz.blog/static/a7145623bfaa7960f0585f7e6909dfe3/bf080/Tzolkin-tarsasjatek-13.jpg

Időzítés mint a stratégia kulcseleme – Tzolk'in [tarsasozz.blog]

A Tzolk'in – The Mayan Calendar egy munkáslehelyezős stratégiai társasjáték 2012-ből, amit a Czech Games Edition adott ki, akiknek többek között a Korokon át-ot, az Alchemists-et és a sikeres Fedőnevek sorozat játékait is köszönhetjük.

A BoardGameGeek játékosai a közepesen nehéz kategóriába sorolták a játékot szerte a világon (3,66/5), ami nem véletlen. Ebben a játékban nem csak a munkások és az akciómezők véges száma jelent kihívást, hanem a munkáslehelyezés egy új aspektusa is feltárul előttünk: az időzítés.

Időzítés mint a stratégia kulcseleme - Tzolk'in

A Tzolk'in - The Mayan Calendar egy munkáslehelyezős stratégiai társasjáték 2012-ből, amit a Czech Games Edition adott ki, akiknek többek között a Korokon át-ot, az Alchemists-et és a sikeres Fedőnevek sorozat játékait is köszönhetjük. A BoardGameGeek játékosai a közepesen nehéz kategóriába sorolták a játékot szerte a világon (3,66/5), ami nem véletlen.

Társasjáték adatlap - akciós ár -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

24Máj

Knarr - vikingek versenye [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2024.05.24. 14:00:00

A Knarr egy pörgős vikinges társasjáték, amelyben ezúttal nem a csihi-puhié a főszerep – vikingjeink elsősorban új földekre hajóznak és kereskednek ebben a játékban. Erre utal a címe is, ugyanis a knarr áruszállításra tervezett tengeri hajót jelent.

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Tzolk'in: The Mayan Calendar