Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/speedy-roll-b224313c097fb202062b-mid.jpg

Családi játékok a Piatniktól – Speedy Roll [Társalgó]

Urtis Šulinskas a 2018-as Planetet követően újabb érdekes családi játékkal lepte meg a közönséget, hiszen a 3D-s bolygóépítés után sünversenyével most kifejezetten a kicsiket célozta meg.

[Társalgó] Családi játékok a Piatniktól - Speedy Roll (x)

Urtis Šulinskas a 2018-as Planetet követően újabb érdekes családi játékkal lepte meg a közönséget, hiszen a 3D-s bolygóépítés után sünversenyével most kifejezetten a kicsiket célozta meg. Ennek ajánlója következik most a Piatnik támogatásával. Bár a karanténnak már vége, sokan még mindig otthonról dolgoznak, avagy a tavaszi játékajánlóinkban írtak most is érvényesek.

Társasjáték adatlap - akciós ár -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

22Ápr

Végre itt egy játék, ami csavar egyet a kártyajátékok működésén [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.22. 19:34:00

A Sárkányok völgye (The Vale of Eternity) nemcsak gyönyörű, érdekes játékmenetbeli megoldásai egyedivé és izgalmassá teszik mind a kezdők, mind a kártyajátékokban tapasztaltak számára.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Speedy Roll