Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/metal-mania-26137c9881b60d854689-mid.jpg

GDM-játékok – 2. rész, avagy totálmetál és mantrázás [Társalgó]

Külön érdekesség, mikor más nemzetek kisebb (akár indie) kiadóinak felhozatalát vesszük szemügyre, elvégre nem minden esetben a BGG-helyezés vagy a csúcsminőség a lényeg, hanem inkább a hozzáállás, a számos eltérő nézőpont, valamint a sajátos dizájnvilág. Illetve egy-egy különleges, máshol teljesen esélytelen koncepció bevállalása is sokat dobhat a kiadó/fejlesztő megítélésén. Itt van rögtön az előző héten már bemutatott GDM Games, mely kisebb játékaival egészen széles skálát ölel fel, hiszen a táblás struccfuttatástól a kártyajátékig sok minden szerepel a katalógusában, ezúttal pedig igazi kuriózumokat sikerült kipróbálni, amik mind a zeneiség, mind pedig a spiritualitás húrjait megpengetik tematikus és egyszerű játékmechanikájukkal.

[Társalgó] GDM-játékok - 2. rész, avagy totálmetál és mantrázás

Előző héten a spanyol kiadó Kickstarteren futó kártyajátékát és struccos versenyét/trójai taktikázását néztük meg, most viszont a headbangelésen van a hangsúly. Külön érdekesség, mikor más nemzetek kisebb (akár indie) kiadóinak felhozatalát vesszük szemügyre, elvégre nem minden esetben a BGG-helyezés vagy a csúcsminőség a lényeg, hanem inkább a hozzáállás, a számos eltérő nézőpont, valamint a sajátos dizájnvilág.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

29Jan

Faművesek – A heavy euro új ruhája [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.01.29. 19:03:00

Az évek során kialakult egy olyan nézet, hogy az eurók, de főleg a heavy eurók nem a külsővel fogják meg a játékosokat. Nos, Vladimír Suchý új társasa erre alaposan rácáfol.

27Jan

Call of Madness – Ismered az őrület definícióját? [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.01.27. 15:18:00

A Call of Madness ötletesen alakítja az alapvetően egyjátékos tower defense alapokat egy számos lehetőséget rejtő kompetitív játékká.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Shikoku
  • Metal Mania