Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/metal-mania-26137c9881b60d854689-mid.jpg

GDM-játékok – 2. rész, avagy totálmetál és mantrázás [Társalgó]

Külön érdekesség, mikor más nemzetek kisebb (akár indie) kiadóinak felhozatalát vesszük szemügyre, elvégre nem minden esetben a BGG-helyezés vagy a csúcsminőség a lényeg, hanem inkább a hozzáállás, a számos eltérő nézőpont, valamint a sajátos dizájnvilág. Illetve egy-egy különleges, máshol teljesen esélytelen koncepció bevállalása is sokat dobhat a kiadó/fejlesztő megítélésén. Itt van rögtön az előző héten már bemutatott GDM Games, mely kisebb játékaival egészen széles skálát ölel fel, hiszen a táblás struccfuttatástól a kártyajátékig sok minden szerepel a katalógusában, ezúttal pedig igazi kuriózumokat sikerült kipróbálni, amik mind a zeneiség, mind pedig a spiritualitás húrjait megpengetik tematikus és egyszerű játékmechanikájukkal.

[Társalgó] GDM-játékok - 2. rész, avagy totálmetál és mantrázás

Előző héten a spanyol kiadó Kickstarteren futó kártyajátékát és struccos versenyét/trójai taktikázását néztük meg, most viszont a headbangelésen van a hangsúly. Külön érdekesség, mikor más nemzetek kisebb (akár indie) kiadóinak felhozatalát vesszük szemügyre, elvégre nem minden esetben a BGG-helyezés vagy a csúcsminőség a lényeg, hanem inkább a hozzáállás, a számos eltérő nézőpont, valamint a sajátos dizájnvilág.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

15Júl

Darwin nyomában [Tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.15. 15:00:00

Ma a Darwin nyomában című társasjátéknak ugrottunk neki, hogy asztalra tesszük, és megtanuljuk, mert a barátaink voltak olyan kedvesek, és itt hagyták nálunk.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Shikoku
  • Metal Mania