Kép forrása: https://tarsasozz.blog/static/7699bc0607ab0ee83aa737eb3ab3c8ac/bf080/Clans-of-Caledonia-tarsasjatek-28-1.jpg

Gazdálkodás az örökzöld Skóciában: Clans of Caledonia [tarsasozz.blog]

A Clans of Caledonia egy 2017-es, számos díjra jelölt gazdasági stratégiai társasjáték, amelyben feladatunk a 19. századi skót klánok egyikeként a saját működő gazdaságunk felállítása. A játék során olykor komoly döntéseket kell meghoznunk, és a kereslet alapján alakítani a termékprofilunkat. Mi kell a népnek? Egy guriga finom sajt, borjúhús, illatos kenyér vagy épp egy jó füstös whisky?

Gazdálkodás az örökzöld Skóciában: Clans of Caledonia

A Clans of Caledonia egy 2017-es, számos díjra jelölt gazdasági stratégiai társasjáték, amelyben feladatunk a 19. századi skót klánok egyikeként a saját működő gazdaságunk felállítása. A játék során olykor komoly döntéseket kell meghoznunk, és a kereslet alapján alakítani a termékprofilunkat. Mi kell a népnek?

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

10Jún

Concordia: Barangolás Róma provinciáin [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2020.06.10. 09:30:00

A Concordia egy közkedvelt pakliépítős stratégiai társasjáték, melyben bejárjuk a Római Birodalom provinciáit.

26Jún

Ocean Crisis [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.06.26. 10:00:00

Kooperatív küzdelem a szennyeződéssel és szeméthalmokkal, avagy egy nem is annyira könnyed stratégia a családi játék külsejébe csomagolva.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Clans of Caledonia