Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/zombie-kidz-evolucio-0295aa8df1077ea999e8-mid.jpg

Zombie Kidz: Evolúció [Társalgó]

A gyerekek és a zombik témája nem annyira általános párosítás, már csak utóbbiak vérszomjas viselkedéstípusa miatt sem, de úgy tűnik, van még új a nap alatt. Kipróbáltuk a Zombie Kidz: Evolúciót!

[Társalgó] Zombie Kidz: Evolúció

A gyerekek és a zombik témája nem annyira általános párosítás, már csak utóbbiak vérszomjas viselkedéstípusa miatt sem, de úgy tűnik, van még új a nap alatt. Méghozzá egy elég vidám társas képében, ami szó szerint evolúció, pláne akkor, ha a 2013-as Zombie Kidz mellé helyezzük.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

19Jan

Ceres – (Z)űrös kolonizáció [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.19. 17:46:00

A Föld már nem a világ közepe, az emberiség utazik és kolonizál, a nyersanyag-készlet pedig igen szűkös, de azért minden vállalat megtalálhatja, hol tudja a legnagyobb szeletet hasítani a tortából.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Zombie Kidz: Evolúció