Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/flugos-futam-817b7300d8c4d41833f0-mid.jpg

Flúgos Futam [Társalgó]

Hiába közismert a rajzfilm, hiába emlékezetesek szereplői, társasjátékos feldolgozásból eddig sajnos nem remekelt a széria. A Delta Vision kiadásában megjelent utolsó adaptáció vajon változtat ezen?

[Társalgó] Flúgos Futam

Hiába közismert a rajzfilm, hiába emlékezetesek szereplői, társasjátékos feldolgozásból eddig sajnos nem remekelt a széria. A Delta Vision kiadásában megjelent utolsó adaptáció vajon változtat ezen? Talán egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a William Hanna-Joseph Barbera páros két teljes generáció életét is színesebbé tette, elvégre a két alkotó rajzfilmjein rengetegen nőttek fel nemtől vagy lakhelytől függetlenül.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

26Jún

Ocean Crisis [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.06.26. 10:00:00

Kooperatív küzdelem a szennyeződéssel és szeméthalmokkal, avagy egy nem is annyira könnyed stratégia a családi játék külsejébe csomagolva.

16Jún

Nemesis a Delta Visiontől [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.06.16. 10:00:00

Elcsépelt frázis, hogy az űrben senki nem hallja a sikolyod, pláne, hogy a Nemesisben ez nem is igaz. Egyes társaid és a hulládon élősködő szörnyetegek itt örömmel hallgatják a halálsikolyod...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Flúgos futam társasjáték