Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/lepten-nyomon-amszterdam-08d1514a76912fdb19a1-mid.jpg

Lépten-nyomon: Amszterdam a Gémklubtól [Társalgó]

Ha bejött a Dixit és a Mysterium, sőt a Fedőnevek és a The Mind sem áll távol tőled és társaságodtól, ne is keress tovább, mert esélyesen itt az új kedvenc.

Meglehetősen nagy divatja van az asszociációs játékoknak, illetve az olyan játékmenetnek, ami nem a tényleges verbális kommunikációra épít, sőt az akció során nem is mutogatással igyekszünk információt átadni társunknak/társainknak, hanem inkább próbálunk egymásra hangolódni. Nem kell nagy spirituális dolgokra gondolni, mindenfélét belekeverni ebbe az elképzelésbe, elvégre rendkívül egyszerű az alapvető felvetés: amennyiben valakinek a társaságában hosszabb időt töltünk, hamar kiismerjük reakcióit és azt, mikor milyen passzban van.

[Társalgó] Lépten-nyomon: Amszterdam a Gémklubtól

Ha bejött a Dixit és a Mysterium, sőt a Fedőnevek és a The Mind sem áll távol tőled és társaságodtól, ne is keress tovább, mert esélyesen itt az új kedvenc. Meglehetősen nagy divatja van az asszociációs játékoknak, illetve az olyan játékmenetnek, ami nem a tényleges verbális kommunikációra épít, sőt az akció során nem is mutogatással igyekszünk információt átadni társunknak/társainknak, hanem inkább próbálunk egymásra hangolódni.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

29Jún

Holtak tele – Válaszúton a Gémklubtól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.06.29. 14:00:00

A kegyetlen télnél csak egy rosszabb dolog van: ha a fagyban még az örökké éhes zombikkal is meg kell küzdeni. És persze az, ha a legkeményebb helyzetben pont a saját társad döf hátba.

26Jún

Ocean Crisis [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.06.26. 10:00:00

Kooperatív küzdelem a szennyeződéssel és szeméthalmokkal, avagy egy nem is annyira könnyed stratégia a családi játék külsejébe csomagolva.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Lépten-nyomon: Amszterdam