Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/lepten-nyomon-amszterdam-08d1514a76912fdb19a1-mid.jpg

Lépten-nyomon: Amszterdam a Gémklubtól [Társalgó]

Ha bejött a Dixit és a Mysterium, sőt a Fedőnevek és a The Mind sem áll távol tőled és társaságodtól, ne is keress tovább, mert esélyesen itt az új kedvenc.

Meglehetősen nagy divatja van az asszociációs játékoknak, illetve az olyan játékmenetnek, ami nem a tényleges verbális kommunikációra épít, sőt az akció során nem is mutogatással igyekszünk információt átadni társunknak/társainknak, hanem inkább próbálunk egymásra hangolódni. Nem kell nagy spirituális dolgokra gondolni, mindenfélét belekeverni ebbe az elképzelésbe, elvégre rendkívül egyszerű az alapvető felvetés: amennyiben valakinek a társaságában hosszabb időt töltünk, hamar kiismerjük reakcióit és azt, mikor milyen passzban van.

[Társalgó] Lépten-nyomon: Amszterdam a Gémklubtól

Ha bejött a Dixit és a Mysterium, sőt a Fedőnevek és a The Mind sem áll távol tőled és társaságodtól, ne is keress tovább, mert esélyesen itt az új kedvenc. Meglehetősen nagy divatja van az asszociációs játékoknak, illetve az olyan játékmenetnek, ami nem a tényleges verbális kommunikációra épít, sőt az akció során nem is mutogatással igyekszünk információt átadni társunknak/társainknak, hanem inkább próbálunk egymásra hangolódni.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

05Jún

Ha kis dobozos társasjátékot vennél, ezekkel nem lőhetsz most mellé [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.05. 19:43:00

18+-os partijáték, kétfős területfoglalás, vikingek harca - nem kell tízezreket költeni szuper élményekért.

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Lépten-nyomon: Amszterdam